Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže nastavak serije Penny Dreadful
Stvaranje spin-off serije "City of Angels" već je krenulo, a nova priča bit će smještena u Los Angeles

Stiže nastavak serije "Penny Dreadful"

Ako ste jedan od obožavatelja serije Penny Dreadful, koji je neutješno gledao kako serija završava prije dvije godine, stižu dobre vijesti! Showtime je odlučio napraviti spin-off seriju pod nazivom City of Angels i to od tvorca originalne serije Johna Logana.

The Hollywood Reporter prenosi kako je nova serija već nekoliko mjeseci u stvaranju, a kamere će krenuti sa snimanjem sljedeće godine. Očekuje nas nova priča s novim likovima i idejom koja je opisana kao "duhovni nasljednik" originalne serije.

City of Angels počinje s Los Angelesom 1938. godine i donosi priču koja je smještena u "vrijeme i prostor duboko povezano s meksičko-američkim folklorom i društvenim tenzijama". Ukorijenjena u sukob između likova povezanih s božanstvom Santa Muerte i drugima povezanim s vragom, serija će istražiti kombinaciju nadnaravnog s napetom stvarnosti tog perioda, stvarajući nove okultne mitove i moralne dileme unutar povijesne pozadine.

"Penny Dreadful: City of Angels će imati socijalnu svijest i povijesnu svjesnost koju smo odlučili preskočiti u londonskoj Penny Dreadful.", rekao je Logan u izjavi i dodao: "Uhvatit ćemo se u koštac sa specifičnim povijesnim i političkim, vjerskim, socijalnim i rasnim pitanjima stvarnog svijeta. 1938. godine Los Angeles je bio suočen s nekim teškim pitanjima o vlastitoj budućnosti i vlastitoj duši. Naši likovi moraju učiniti isto. Ne postoje jednostavni odgovori. Postoje samo moćna pitanja i zahtjevni moralni izazovi.

Kao i uvijek u svijetu Penny Dreadful, ne postoje junaci i zlikovci u ovoj priči, samo protagonisti i antagonisti; komplicirani i sukobljeni likovi koji žive na temeljima moralnih odluka."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala