Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 27.10.
Večeras vas uz zanimljive serije na malim ekranima očekuje pregršt fantastičnih filmskih uradaka

TV Preporuke dana - Subota 27.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27.10.

SERIJE

Zvijezde, RTL u 21:15h
Među ovogodišnjim kandidatima našla se i jedna posebna djevojka koja u sebi nosi snagu pravog borca. 24-godišnja Danijela Vidas rođena je prerano te je zbog toga postepeno gubila vid, a potpuno je oslijepila s četiri godine, dok se njezina sestra blizanka rodila paralizirana. Uživa u  glazbi koja zauzima velik dio njezina života, a prati je od najranijeg djetinjstva. Još je kao djevojčica pjevala s trima starijim sestrama, a kasnije je upisala i završila osnovnu glazbenu školu. Najveća životna želja joj je postati pjevačica te posebno ističe da ima veliku želju učiti, truditi se i raditi na svojim vokalnim sposobnostima, a upravo se iz tog razloga odlučila okušati i u „Zvijezdama“. Hoće li ova iznimna djevojka svojim optimizmom i emotivnom životnom pričom oduševiti i rasplakati žiri, doznajte večeras.

Downton Abbey, HTV 2 u 21:45h
Edith u pomoć priskače stari poznanik, a velikom danu gospodina Carsona i gospođe Hughes nazočit će neočekivani gost. Pripreme za vjenčanje gospodina Carsona i gospođe Hughes u punom su jeku, ali nesporazum bi mogao narušiti veselje. Edith ponovno stupa u vezu sa starim poznanikom koji joj priskače u pomoć kada joj počne gorjeti pod petama. Spratt nešto skriva, ali Denker njuši što bi moglo biti posrijedi, dok Daisy ishitreno donosi sud o Corinoj nakani. Rastu napetosti oko bolnice, a Isobel će zbog toga uvrijediti prijatelja. Vjenčanje donosi iznenađenje, a na pir dolaze neočekivani gosti.

Sherlock i Watson, RTL 2 u 21:55h
Holmes i Watson putuju u London pomoći starom kolegi u rješavanju još jednog misterioznog slučaja. U međuvrmenu, Sherlockov otuđeni brat Mycroft zatraži da se nađu i otkrije mu neke svoje tajne.

FILMOVI

Izvrnuto obrnuto, RTL u 19:40h
Svima je poznato da je odrastanje jedno teško putovanje pa tako i za Riley, djevojčicu koja se s obitelji preselila u San Francisco gdje njezin otac započinje novi posao. Kao i svi mi, Riley je vođena svojim emocijama, a to su Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gadljivost. Rajkine emocije žive u stožeru, kontrolnom centru njezinog uma odakle je svakodnevno savjetuju.

Imaš petlju?, Doma TV u 19:55h
Mehaničar Carter Chambers (Morgan Freeman) i milijarder Edward Cole (Jack Nicholson) po prvi put se susreću u bolnici nakon što im je oboma dijagnosticiran rak. Dok prolaze kroz različite tretmane, njih dvojica postaju dobri prijatelji. Uskoro obojica saznaju da imaju manje od godinu dana života, pa Carter počinje sastavljali listu stvari koji bi želio napraviti prije nego što umre. Iako nije ozbiljno razmišljao o tome, nakon nagovaranja od strane Colea koji obeća da će on platiti za sve, Carter dovrši listu. Par kreće na putovanje oko svijeta, upuštajući se na sve od utrke automobilima do skakanja padobranom i penjanja piramidama. Dodajući i brišući nove stvari na listu, njih dvojica se počnu baviti teškim pitanjima i još težim odgovorima koji muče sve nas.

Bourneova nadmoć, RTL 2 u 20h
Jason Bourne (Matt Damon) ostavio je iza sebe život profesionalnog ubojice, no noćne more podsjećaju ga na dane kada je obavljao prljave poslove za CIA-u. Gotovo paranoidnog ponašanja, Bourne više nije siguran koja su sjećanja istinita, a koja proizvod njegove mašte. Zbog toga, zajedno s Marie (Franka Potente), prisiljen je stalno mijenjati mjesto boravka kako bi izbjegao radaru CIA-e i vodio koliko-toliko normalan život. No nakon što je razotkriveno njihovo skrovište, Bourne odluči suočiti se sa svojom prošlošću, spasiti život voljene žene te spriječiti međunarodni incident.

Put oko svijeta za 80 dana, HTV 1 u 20h
Phileasa Fogga (S. Coogan) u Londonu smatraju neozbiljnim cirkusantom, a znanstvenici iz Kraljevske akademije ne primaju ga u svoje redove. Osobito im je smiješna njegova čvrsta uvjerenost da će čovjek jednog dana poletjeti. Tom svom snu posvećuje većinu vremena. Istodobno, opljačkana je londonska banka i iz nje je nestala dragocjena skulptura Bude od žada. Policija traga za Kinezom koji se slučajno nađe u Foggovom dvorištu upravo u trenutku dok njegov stari sluga odbija po tko zna koji put biti katapultiran u nekoj čudnoj Phileasovoj napravi. Odbjegli Kinez - kasnije će dobiti ime Passepartout (J. Chan) - između dvije pogibelji bira let u napravi. Let nije sasvim uspio, ali je siroti Passepartout preživio, a zlobnicima je to još jedan razlog više da se narugaju Phileasu Foggu. Kad u Kraljevskoj akademiji utvrdi da se Zemlja može obići za 80 dana, svi mu se grohotom smiju, a ministar znanosti, sir Kelvin (J. Broadbent), izazove Phileasa na okladu: neka on sam ode na put i dokaže da je moguće. Ako se vrati točno u podne osamdesetoga dana, sir Kelvin će mu predati svoju titulu, a ako izgubi okladu, nikad više ne smije ući u Akademiju niti se baviti znanošću. U pitanju je veliki ulog i Phileas je na mukama, ali prevagne nagovor novog sluge koji ima svoje razloge da se što prije otputi na dalek put...

Pravednik, Nova TV u 22:45h
U filmu „Pravednik“, dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Denzel Washington glumi McCalla, bivšeg komandosa iz specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku Teri (Chloe Grace Moertz), pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala