Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farmeri razljutili mentora Jožu
Novi problemi: "Ovo se još nije dogodilo ni na jednoj Farmi! Tu kao da nema nikog živog!"

Farmeri razljutili mentora Jožu

S novim tjednom stigao je i mentor Joža na farmu s novim zadacima. Roberto i Jurica odveli su klijenta u mlin kako bi zabilježili narudžbu, a gazdarica Štefica povela je mentora u obilazak farme. 

Već s prvim viđenim, Joža je bio nezadovoljan. „Tko gradi kuću da napravi krov, a nema temelja?“, šokiran je bio mentor. „Ovo se još nije dogodilo ni na jednoj farmi. Kada sam nešto rekao, to se napravilo. Ovo je nerad!“, dodao je. 

Mentor je imao primjedbe i na ogradu s kojom su farmeri ogradili vrt: „Ove ograde, to ne može tako ići, da vise kao pijanci! Ja ne znam tko to postavlja? Otkud je taj došao? Je li vidio šta?“ , u šoku je bio Joža, a kada su došli do drugog vrta, mentor je bespomoćno zaključio: „Prije su radili na farmi, a tu kao da nema nikoga živoga! Tamo ti se pet igra, plot se ruši, staze su nikakve, vrt nikakav! Na što to liči? Pa ne može se njih pet igrati ovdje čitav dan, a farma je raspad sistema!“. Pogledajte što je Štefica rekla o svom gazdovanju: 

Nakon što je Joža otišao, gazdarica je prenijela farmerima njegove riječi, no oni ih nisu dobro primili te se je nekolicina njih našla uvrijeđenima i najavila štrajk, a najviše je protestirao Matej dignuvši se od stola. „Štefica definitivno ima taj neki autoritet koji nama fali ovdje. Najstarija je i trebamo ju poštivati, samo što je ružno što ju mnogi ne poštuju!“ , zaključila je Edita, a Srećko je zaključio da je Štefica vrhunski radnik, ali joj ne idu međuljudski odnosi. „Ovo nije vojska!“ , zaključio je, a Saša je dodao: „Samo da izdrži ovaj tjedan, mislim da će ju to malo dignuti!“. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala