Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 13.10.
Večeras na malim ekranim uz zanimljive serije i filmove gledajte novu sezonu glazbeno-natjecateljskog showa "Zvijezde"

TV Preporuke dana - Subota 13.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 13.10.

EMISIJE / SERIJE

Zvijezde, RTL u 21h
Nova sezona "Zvijezda" je tu! Kandidati su zagrijali svoje glasnice i spremni su se gledateljima i žiriju pokazati u najboljem svjetlu kako bi zaradili što više podignutih crvenih fotelja i prolazak u drugi krug natjecanja! Od 13. listopada na programu RTL-a gledajte tko su ti najbolji od najboljih, 80 kandidata od 2500 prijavljenih koje je peteročlani žiri odabrao da se popnu na grandioznu pozornicu. Svi kandidati zagrijali su svoje glasnice i spremni su se gledateljima i žiriju pokazati u najboljem svjetlu kako bi zaradili što više podignutih crvenih fotelja i prolazak u drugi krug natjecanja! A Što je zajedničko Nini Badrić, Jacquesu Houdeku, Tončiju Huljiću, Petru Graši i Andrei Andrassy? Svi oni članovi su žirija nove sezone!

Downton Abbey, HTV 2 u 21:41h
Vraćamo se na raskošno imanje Downton Abbey u šestoj i posljednjoj sezoni ove međunarodno nagrađivane serije. Vraćamo se u Downton Abbey 1925. godine kada tajne i razdori prijete obiteljskoj slozi, dok se posluga pokušava nositi s drušvenim promjenama koje su im ugrozile budućnost. Maryni grijesi iz prošlosti dolaze na naplatu kada joj neželjeni gost postavi ultimatum, a zbog vijesti o upravljanju Downtonskom bolnicom Violet odlučije iskopati ratnu sjekiru. Obitelj Darnley, prijatelji obitelji Crawley, prisiljeni su prodati svoje obiteljsko imanje, a Daisyne dobre namjere na dražbi u imanju Mallerton izazivaju katastrofalne posljedice. Robertovi prijatelji grcaju u dugovima, a vremena se mijenjaju i stoga je grof prisiljen smanjiti broj posluge u Downtonu. Carsona brine da se gospođa Hughes predomišlja oko njihovog skorašnjeg braka, a presudni dan odluke konačno stiže za Annu i Batesa.

FILMOVI

Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske, RTL u 19:40h
Nova priča o Zvončici istražuje drevni mit o legendarnom stvorenju čija daleka tutnjava izazove pažnju vile Lane, dobre prijateljice Zvončice koja se ne boji prekršiti pravila i pomoći životinji u nevolji. Međutim ta je životinja masivna s neobičnim zelenim očima zapravo nije dobrodošla u Dolinu vila jer se vile boje da će im uništiti dom.

Prvi vitez, DOMA TV u 21:45h
Legendarni Sean Connery i slavni Richard Gere dva su velika ratnika čija će najvažnija bitka ipak biti vođena za ljubav, i to u ovoj epskoj romantičnoj priči o ljubavnom trokutu, časti, odanosti i izdaji usred čarobnoga Camelota - "Prvom vitezu".

Tjelesna straža, HTV 1 u 22:39h
Creasy (D. Washington) je bivši vojnik i plaćenik koji se sada teško uspijeva nositi sa strahotama koje je prije počinio, te utjehu pronalazi u alkoholu. Posjećuje prijatelja i bivšeg suborca Rayburna (C. Walken) koji se povukao i živi u Meksiku, te tamo prihvaća posao tjelohranitelja djevojčice Pite (D. Fanning), kćeri poslovnog čovjeka. Usprkos prvobitnoj distanci Pita uspije omekšati tjelohraniteljevu krutost i njih dvoje se sprijateljuju, a Creasy počinje gledati na život s optimizmom. No tada otmu Pitu pri čemu je Creasy teško ranjen. Dok on leži u krevetu, primopredaja novca ne uspije, ubijen je otmičarev nećak, a on za odmazdu ubije djevojčicu. Kad se oporavio, Creasy odluči krenuti u osvetnički pohod i pobiti sve koji su imali ikakve veze s Pitinom otmicom.

Crni dan u Parizu, Nova TV u 22:45h
Michael Mason je lopov koji se nađe na listi CIA-e kad ukrade torbu koja sadrži više od novčanika. Sean Briar, agent na slučaju, ubrzo shvati da je Michael samo pijun u mnogo većoj igri i ujedno važna karika u rješavanju urote velikih razmjera. Njegov do tada najbolji plijen postaje temelj policijske istrage, a Sean, protivno naredbi, regrutira Michaela, te obojica, tokom 24- satne potjere postaju mete izvora korupcije. Primorani su osloniti se jedan na drugog kako bi razotkrili i pobijedili zajedničkog neprijatelja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala