Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


James Gunn prelazi u DC!
Redatelj Marvelovog filma "Čuvari galaksije" trebao bi napraviti scenarij i režirati nastavak filma "Odred otpisanih"

James Gunn prelazi u DC!

Foto: PR Photos

Redatelj filma Čuvari galaksije, James Gunn, u pregovorima je za pisanje scenarija za film Odred otpisanih 2, te bi tako iz Marvela prešao u DC.

Trenutni pregovori su, osim za scenarij, navodno i oko režije filma.

Gunn je režirao film Čuvari galaksije i njegov nastavak, ali je otpušten iz franšize nakon što su se ovog ljeta ponovno pojavile neke njegove stare objave s Twittera, koje su uvredljive i neprimjerene. Unatoč tome što su odavno izbrisane i što se za njih već ispričao, a i ekipa Čuvara galaksije stala je u njegovu obranu, studio mu nije želio progledati kroz prste, te se treći film Čuvara galaksije sad nalazi na čekanju jer još nije odabran novi redatelj.

Warner Bros. studio već neko vrijeme u pripremi ima Odred otpisanih 2, a Gavin O'Connor bio je određen za režiju. No, on je napustio produkciju kada je ispalo da spin-off o Harley Quinn, film Birds of Prey, ima skoro identičan zaplet onom koji je on planirao za Odred otpisanih.

Prvi Odred otpisanih izašao je 2016. godine, a u glavnim ulogama našli su se Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood i Cara Delevingne. Unatoč lošim kritikama film je zaradio skoro 750 milijuna dolara diljem svijeta.

Još uvijek se ne zna kada će nastavak Odreda otpisanih stići u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 1
    mario mario @ 10.10.2018. 23:11

    Nakon svih onih loših kritika Sucide Squad nisam ni pogleda ali sad sam def zainteresiran za dvicu. SS mi se čini kao GotG wannabe film tako da je Gunn savršen izbor. Ako itko može spasiti SS to je Gunn, samo da mu daje slobodu i lovu i sigurno će biti hit. Also, Gunn Will Smith... to bi trebalo biti vrh.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala