Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona serijala Maigret na kanalu FOX Crime!
Rowan Atkinson kao glavni istražitelj Jules Maigret u novoj sezoni serijala "Maigret"

Nova sezona serijala "Maigret" na kanalu FOX Crime!

Poznati istražitelj Maigret, glavni je lik u detektivskim romanima pisca Georgesa Simenona koji su ga učinili planetarno popularnim piscem detektivskih romana. Napisao je ukupno 75 romana i 28 kratkih priča posvećenih upravo detektivu Maigretu.

U dvije napete kriminalističke priče smještene u Pariz 1950-ih, vidjet ćemo zagonetne slučajeve ubojstva koje će detektiva Maigreta staviti pred brojne izazove. Druga sezona koja se sastoji od dva televizijska filma počinje s prikazivanjem 12. listopada u 22:00 h na kanalu FOX Crime.

Međunarodna filmska zvijezda Rowan Atkinson vraća se ulozi legendarnog francuskog detektiva Julesa Maigreta smještena u Pariz ’50-ih godina. U televizijskom filmu “Noć na raskrižju” pronađeno je tijelo židovskog draguljara u autu danskoj državljanina koji živi sa sestrom. Osumnjičeni jednostavno nema nikakva saznanja o umorstvu. Međutim, njegov identitet je dosta problematičan. Ako je zaista nevin kao što tvrdi, zašto je onda tijelo trgovca dijamantima nađeno na njegovom imanju, u njegovom autu te ubijeno njegovim pištoljem?

U drugom televizijskom filmu “Maigret u Montmartreu” egzotična plesačica Arlette (Olivia Vinall) traži pomoć od policije, a Maigretu priča priču o grofici koja je u ozbiljnoj opasnosti. Nakon ovog neobičnog događaja, plesačici se gubi svaki trag. Uskoro policija pronalazi i tijelo plesačice i grofice. Sada je na Maigretu da otkrije poveznice između smrti dviju žena.

Uloge: Rowan Atkinson kao glavni inspektor Jules Maigret, Leo Staar kao Inspektor LaPointe, Shaun Dingwall kao inspektor Janvier

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala