Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Antijunaci vladaju kinima!
Tanka je nekad granica između junaka i zlikovca, a ta granica zove se Venom

Antijunaci vladaju kinima!

U Los Angeles je stigao u ponedjeljak na posebnu L.A. premijeru a na domaća kino platna u četvrtak te napokon možemo izgovoriti popularan slogan filma Mi Smo Venom. Naravno da se radi o Venomu, antijunaku kojeg je utjelovio popularan britanski glumac Tom Hardy.  

Održana premijera u Los Angelesu okupila je cijelu filmsku ekipu i mnoštvo fanova koji su imali čast među prvima pogledati ovaj toliko očekivani filmski naslov. Domaća publika to zadovoljstvo može ostvariti već danas jer Venom je na svim hrvatskim kino rasporedima!

Venom je film kojeg smo toliko čekali i koji je uzrokovao lavinu pitanja na koje ćemo napokon dobiti odgovore. Je li Venom junak ili antijunak? Kako se najzgodniji glumac današnjice kojeg obožavaju žene diljem svijeta snašao u ulozi ne tako privlačnog vanzemaljca Venoma? Može li priča o jednom antijunaku imati sretan završetak?

Odgovori stižu za par sati no ono što se već zna je da ovo nije klasična priča o superjunacima koji spašavaju svijet. Svijet ima već dovoljno superjunaka i ovo nije priča o njima. Ovdje se radio o potpuno novom poimanju dobra i zla i o likovima koji su istovremeno i glavni junaci i glavni zlikovci. Nekad je teško razaznati razliku a ta razlika je Venom. Venom je najneobičniji junak ili antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti. Naš junak utjeruje strah u kosti i upravo zato ga obožavamo.

Ove jeseni vidjet će te da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak. 

Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postaje domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak kojeg nikako ne želite naljutiti.  

Osim Tom Hardyja, glumačku postavu pojačala je i prelijepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga dok je za cjelokupnu filmsku akciju zaslužan redatelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom  balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija).

Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mikea Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojemu je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac te je poznat jedino kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu, on kasnije postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak te sada po prvi puta dobiva vlastito filmsko ostvarenje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala