Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 29.9.
Uz nove epizode omiljenih serije iz večerašnjeg programa izdvajamo nekoliko filmova među kojima je i kultni "Kum 2"

TV Preporuke dana - Subota 29.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29.9.

SERIJE

Detektiv Murdoch, HTV 3 u 21h
Novi šef policije požuruje Murdocha da nekog uhiti u slučaju ubojstva bijelca u crnačkoj crkvi.

Igra prijestolja, HTV 2 u 23h
Daenerys stiže u Vaes Dothrak. Sam i Gilly plove prema Rogobrijegu. Arya prolazi obuku kako bi postala nitko. Varys doznaje nešto o Harpijinim sinovima. Ramsay prima dar. Tommen se sastaje s Vrhovnim vrapcem. U Zamku crnom zbit će se čudo.

Agent X, Doma TV u 23:40h
Terorist ucjenjuje Johna da ode na samoubilački zadatak i upotrijebi oružje Geryon kako bi ispunio strašni zadatak. John mora spasiti Natalie, Eckharta i delegaciju međunarodnih vođa iz talačke krize u pariškoj operi.

FILMOVI

Kum 2, Doma TV u 19:55h
Drugi dio najslavnije mafijaške sage svih vremena paralelno pripovijeda dvije radnje, u dva različita prostorno-vremenska sklopa. Jedna se odvija 1958. godine, kada Don Michael Corleone (Al Pacino) nastavlja voditi obiteljsko carstvo, koje želi proširiti kako na nova polja ljudskog djelovanja, tako i na druge lokacije, uključujući Las Vegas, Hollywood i Kubu. Uz razne poslovno-političke probleme, Michael mora rješavati i situaciju unutar obitelji, pogotovo kod svoje sestre Connie (Talia Shire), koja se vrlo brzo nakon razvoda planira ponovno vjenčati, za čovjeka koji se Michaelu nimalo ne dopada. Kada postane metom pokušaja ubojstva, koji ipak preživi, Michael shvaća kako ne smije vjerovati apsolutno nikome, čak ni onima za koje je mislio da su mu najbliži. Paralelno toj priči, pripovijeda se i o djetinjstvu i mladosti začetnika loze Corleone, Vita (Robert De Niro).

Robin Hood, RTL u 20h
Film „Robin Hood“ kronologija je života vještog strijelca od njegovih početaka u vojsci Kralja Richarda u kojoj se borio protiv Francuza, preko zaljubljivanja u prekrasnu Marion (dobitnica nagrade Oscar Cate Blanchett) pa sve do okupljanja bande koja će se svojim ubojitim vještinama pokušati oduprijeti pohlepi onih najbogatijih kako bi darovali siromašnima…

Igra oponašanja, HTV 1 u 20:05h
Film Igra oponašanja snimljen je prema istinitoj priči Alana Turinga, genijalnog britanskog matematičara i informatičara koji je tijekom Drugog svjetskog rata uspio dekodirati šifrirani komunikacijski sustav kojeg su nacisti koristili u međusobnoj komunikaciji. Jednako intrigantan bio je i njegov privatan život.

Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni, RTL u 22:55h
U RED-u 2, visoko oktanskoj akcijskoj komediji, nastavku svjetskog hita o „spavačima“, CIA-in umirovljeni tajni agent Frank Moses okuplja svoj nevjerojatni tim operativaca u svjetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije koja može promijeniti raspodjelu svjetske moći.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala