Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 28.9.
Večeras uz programa izdvajamo nove nastavke napetih serija i nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana - Petak 28.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28.9.

SERIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 20:05h
Endeavour istražuje tajanstveno trovanje u lokanom kinu. Kada zaposlenik također umre pod sumnjivim okolnostima, ekipa otkrije gorak osvetnički plan vezan uz rat.

SEAL Team, Doma TV u 21:21h
Jason i SEAL-ovci moraju zaštiti američko veleposlanstvo u Južnom Sudanu jer veleposlanik odbija evakuaciju iz zemlje koju je zahvatila nestabilnost.

Tajna kuće na broju 10, HTV 2 u 21:36h
Nakon svega što je pretrpio tijekom suđenja Timothyju Evansu, Christieju postaje sve teže glumiti sreću. Njegovi postupci nakon raspada braka konačno svima otkrivaju njegovu pravu prirodu.

FILMOVI

Slom, HTV 1 u 20:05h
Kada Ted Crawford (Anthony Hopkins) otkrije da ga njegova mlada žena Jennifer (Embeth Davidtz) vara, on isplanira njezino ubojstvo… Savršeno ubojstvo. Među policajcima koji su stigli na mjesto zločina je i pregovarač  detektiv Rob Nunally (Billy Burke), jedini policajac kojemu je dopušteno ući u kuću. Crawford, začuđujuće, priznaje da je ubio svoju ženu, ali Nunally je previše zaprepašten da bi pazio kada prepozna svoju ljubavnicu, čiji pravi identitet nikada nije znao, kako leži na podu u lokvi krvi. Iako je Jennifer upucana iz neposredne blizine, Nunally primjećuje da nije mrtva. Crawford je odmah uhićen i optužen nakon priznanja. Taj je slučaj djelovao jednostavno mladom pomoćniku okružnog tužioca Willyju Beachumu (Ryan Gosling) koji je na odlasku iz ureda okružnog tužioca (David Strathairn) i na putu prema unosnom poslu u visokorizičnom trgovačkom pravu.

Divljaci, RTL u 22:20h
Radnja samog filma se vrti oko Bena i Chona (tumače ih Johnson i Kitsch), koji su uspješni u poslu uzgajivača marihuane. Međutim, stvari se dodatno zakompliciraju kad im sa poslovnim prijedlogom stignu velike ribe svijeta krijumčarenja, koji žele dio njihove zarade.

Dobri momci, HTV 2 u 22:33h
Pedesete u New Yorku; ako ste trinaestogodišnjak koji priželjkuje brze automobile i zgodne djevojke, samo je jedan pravi, najbrži način za postignuće vaših snova, a naziva se – mafija. Mladi Henry Hill (Ray Liotta) pridružuje se toj zloglasnoj organizaciji i uskoro stječe sve o čemu je maštao; žene, automobile, novac i poštovanje. Njegovi su najbliži suradnici usijani Tommy DeVito (Joe Pesci) i staloženi Jimmy Conway (Robert De Niro). Taj je trojac strah i trepet u kvartu, a novac, uz redovite prihode od reketarenja i ostale mafijaške aktivnosti, zarađuje i prodavanjem narkotika. No kada Henry prvi put dospije u nevolju i iskusi život iza rešetaka, shvaća da je blagostanje jednog mafijaša vrlo nestalno; bivše kolege gledaju ga sa sumnjom i vječitim pitanjem u očima: "Jesi li nas cinkao", a izolacija tjera na nove načine zarade.

Svi putevi vode u Rim, Nova TV u 22:35h
Maggie je samohrana majka iz New Yorka koja kreće na put u Toskanu sa svojom buntovnom kćeri Summer. Ondje susreće svojeg bivšeg supruga od kojega Summer krade automobil i bježi u Rim. Počinje avanturistička potraga za Summer u kojoj bivši ljubavnici iznova otkrivaju uzajamno razumijevanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala