Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 14.9.
Večeras na male ekrane stiže nova zanimljiva britanska mini-serija, kao i nekoliko napetih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Petak 14.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 14.9.

SERIJE

Ubojstvo prvog stupnja, Doma TV u 21:25h
Terryjeva i Hildyna istraga suoči se s kobnom zaprekom – što ih prisili da zatvore slučaj. Raffina odanost dovedena je u pitanje, a oprezni Suger razmišlja o budućnosti Potrera. Stresno suđenje uzima težak danak na Jamien privatni život. Dok se Jamie nosi s posljedicama svoje tirade, počinju svjedočenja u slučaju protiv Dustina. Kad počnu pristizati prijetnje njezinoj obitelji, Hildy obećava da će zauvijek uništiti Sindikat.

Tajna kuće na broju 10, HTV 2 u 22:19h
Holivudske zvijezde Tim Roth i Samantha Morton predvode sjajnu glumačku ekipu u ovoj snažnoj kriminalističkoj drami o zloglasnom serijskom ubojici Johnu Reginaldu Christieju i o nevinom čovjeku koji je obješen zbog zločina koji nije počinio. U prvoj epizodi serije Christiejevi su ponovno zajedno nakon što su devet godina bili razdvojeni te se sele na novu adresu, u Ulicu Rillington br. 10. Nakon izbijanja rata ponovo se javljaju stari problemi u njihovoj vezi. Iza fasade naoko sretnog i skladnog braka kriju se obmana, sumnja i nasilje.

Brooklyn Nine-Nine, HTV 1 u 23:44h
Ekipa 99. postaje ponovno kreće u pljačku u povodu Noći vještica. Po običaju, svatko ima svoj vlastiti plan i svi moraju biti na oprezu. Do ponoći će se netko ovjenčati naslovom Vrhunskoga detektiva i genija pa se međuljudski odnosi i prijateljstva nađu na itekakvoj kušnji.

FILMOVI

96 sati: Istanbul, RTL u 21h
Liam Neeson se vraća kao Bryan Mills, umirovljeni agent CIA, sa specijalnim vještinama, kojeg ništa nije spriječilo da spasi svoju kćerku od otmičara. Murad (Rade Šerbedžija) ,otac jednog od ubijenih otmičara želi osvetu za smrt svoga sina te otima Millsovu bivšu suprugu zbog čega ovaj opet uzima oružje u ruke.

Transporter, RTL u 22:50h
Bivši vojnik Frank Martin (Jason Statham) živi sam u Francuskoj, gdje vodi privatan biznis kao transporter, unajmljeni kriminalac čija je specijalnost prenositi pakete i putnike, bez postavljanja ikakvih pitanja. Radeći isključivo po pravilima i nikada ih ne kršeći, Martin je došao na glas kao najpouzdaniji čovjek za takav posao pa ga unajmi i američki kriminalac poznat kao Wall Street (Matt Schulze), koji u ogromnoj torbi preko granice šalje Kineskinju Lai (Shu Qi). Međutim, uslijed nekoliko neočekivanih okolnosti, Frank saznaje što ili, bolje rečeno, koga vozi te se ubrzo nađe u poziciji Laina zaštitnika, glave u opasnosti od Wall Streetovih plaćenika.

Prekršeni zavjet, Nova TV u 23:30h
Tommy Lee Jones je Joseph McMahon, katolički svećenik koji nakon što obavi posljednu pričest umirujućeg mladića krene istraživati njegovo ubojstvo. Istraga će ga dovesti do njegove bivše djevojke koja će Josepha dovesti u situaciju da počne preispitivati svoju vjeru i svoj poziv.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala