Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odsutnost se vraća u drugoj sezoni
U Sofiji je počela produkcija originalne AXN-ove serije, u kojoj glavnu ulogu ima Stana Katić

"Odsutnost" se vraća u drugoj sezoni

Sony Pictures Television je objavio da će se, od kritike hvaljeni triler Odsutnost, vratiti na Sonyjev kanal AXN u Adriji u 2019. godini. Produkcija druge sezone započela je u Sofiji (Bugarska).

Odsutnost, sa Stanom Katic (Castle) u glavnoj ulozi, koncentrirana je na FBI-jevu agenticu Emily Byrne (Katic) koja je, dok je lovila jednog od najzloglasnijih bostonskih serijskih ubojica, nestala bez traga i proglašena mrtvom. Šest godina kasnije Emily je pronađena u šumskoj kolibi, jedva živa, bez ikakva sjećanja na godine dok je bila nestala. Po povratku kući otkriva da joj se suprug ponovo oženio, a sina joj odgaja duga žena te biva uvučena u novu seriju ubojstava.

U drugoj sezoni, nakon što je otkrila i ubila svog otmičara Emily se muči u delikatnom novom životu sa sinom Flynnom i bivšim suprugom Nickom. Opsesivna istraga pitanja koja je progone otkrivaju serijskog ubojicu i zavjeru koja ugrožava puno više od njezine obitelji.

Izvršni producent i redatelj je Oded Ruskin (False Flag), zajedno s izvršnim producentima Juliom Glycksman, Stanom Katic i Mariom Feldman (False Flag, Fauda). Tvorci serije su Gaia Violo i Matt Cirulnick, a bazirana je na pilot scenariju koji je napisala Gaia Violo.

Matthew Le Nevez i Natasha Little pridružuju se glumačkoj postavi u drugoj sezoni. Le Nevez će igrati ulogu Cala Isaaca, isluženog bivšeg člana Navy SEAL-a. Calu su poznati demoni koji progone Emily i pokazat će se kao lojalan i simpatičan partner glavne heroine. Little će utjeloviti specijalnu agenticu Julianne Gunnarsen, uspješnu, zagonetnu i predivnu FBI profilericu s hladnokrvnom učinkovitošću koja se pridružuje bostonskom FBI uredu nakon što je smrtonosan teroristički napad uzdrmao grad. U ostalim ulogama pojavljuju se Patrick Heusinger, Cara Theobold, Angel Bonanni i Neil Jackson.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala