Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Saïd Taghmaoui kao Bondov negativac
Glumca je redatelj Danny Boyle odabrao za novog Bondovog negativca, ali je to sad postalo upitno

Saïd Taghmaoui kao Bondov negativac

Dosta je neobično da glumac može pričati o ulozi u velikom filmu prije nego su službene vijesti objavljene ili je ta vijest procurila u javnost slučajno. No Saïd Taghmaoui nije dopustio da ga to spriječi da otkrije kako je odabran za Bondovog zlikovca u nadolazećem filmu o najpoznatijem britanskom tajnom agentu.

Doduše, budućnost njegovog lika upitna je s obzirom da je produkcija trenutno zapela nakon što je redatelj Danny Boyle napustio projekt.

Redatelj je prošlog mjeseca odlučio odustati od projekta, navodeći "kreativne razlike" kao službeni razlog odlaska. Iz drugih se izvora saznalo kako je došlo do nesuglasica između Boylea, producenata i zvijezde filma Daniela Craiga vezano uz pitanje zlikovca i glavne ženske uloge.

Prema Taghmaouiju, Boyle je njega odabrao za glavnog negativca u filmu, ali sada ne zna hoće li se to zaista i ostvariti. "Ne znamo tko će biti redatelj i producenti ne znaju hoće li negativci biti Rusi ili netko s Bliskog Istoka.", rekao je Taghmaoui za The National i dodao: "Doslovno sam sad dobio poruku: 'Ako odaberu Bliski Istok onda si ti, ako odaberu Rusiju onda je netko drugi.' To je priča mog života. Uvijek na toj liniji između nečeg što bi mi moglo promijeniti život i nečeg što nestane."

Iako producenti pokušavaju na brzinu naći novog redatelja kako bi sa snimanjem počeli u prosincu, kako je originalno bilo planirano, ostaje upitno hoće li sve biti spremno do 25. listopada sljedeće godine kada je film određen za izlazak.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala