Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 8.9.
Subotnja večer u znaku je boksačkog meča između našeg Hrgovića i Amerikanca Mansoura, koji možete pratiti na malim ekranima

TV Preporuke dana - Subota 8.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8.9.

SERIJE / EMISIJE

Boks: Hrgović Vs. Mansour, RTL u 19:30h
U najvećem boksačkom eventu ikad održanom u Hrvatskoj, naša najveća boksačka nada u teškoj kategoriji, Filip Hrgović, u Areni Zagreb, u meču za svoj prvi veliki profesionalni pojas, WBC internacionalni naslov, susreće se s Amerikancem Amirom Mansourom!

Agent X, Doma TV u 23:45h
U prvoj epizodi, glavni upravitelj Malcolm Millar i predsjednik suda Caleb Thorne nakon inauguracije uvode novoizabranu potpredsjednicu Natalie Maccabee u tajni svijet opasnosti. Usprkos uvjerenjima javnosti, potpresjedničin je posao sve samo ne ceremonijalan. Ustvari, u tajnoj verziji Ustava dio je koji daje Natalie vlastitog tajnog agenta, Johna Casea, kojeg može angažirati u slučaju krize. Natalie se uskoro nalazi u žarištu zbivanja kada otmu kćer šefa FBI-a Stantona, a vlasti je ne mogu spasiti. Jedan od Johnovih starih neprijatelja, terorist Malik Ahmad, ukrade arsenal nuklearnih bojnih glava i otme znanstvenika koji ih treba aktivirati. John je primoran surađivati sa svojom neprijateljicom Olgom Petrovkom kako bi uništio bojne glave i spasio znanstvenika. U međuvremenu, Natalie i Malcolm pokušavaju skriti Johnov identitet od istrage FBI-a.

FILMOVI

Asterix i Obelix u Britaniji, Doma TV u 19:55h
Jedno maleno selo u Britaniji odolijeva napadima moćne rimske vojske, ali njegove snage sve su slabije pa Kordelija, britanska kraljica, šalje svog najvjernijeg časnika Antiklimaxa, da potrži pomoć kod Gala, u drugom selu poznatom po otporu Rimljanima. U tom selu Asterix i Obelix već imaju pune ruke posla. Njihov poglavnik povjerio im je zadatak da naprave čovjeka od Urbaniksa, njegova dosadnog nećaka koji je stigao iz Lutecea. A zadatak je daleko od realizacije.

Percy Jackson: More čudovišta, RTL 2 u 20h
Priča se razvija oko ugroženog utočišta potomaka grčkih bogova, koje može spasiti samo Zlatno runo. Percy će sa svojim prijateljima poći do Mora čudovišta kako bi ga pronašao…

Pompeji, HTV 1 u 20:05h
Kit Harington (Milo) glumi porobljenog gladijatora koji se bori kako bi došao do Pompeja uoči poznatog masovnog uništenja grada, kada je Vezuv eruptirao te su lava i pepeo uništili cijeli grad kako bi spasio Cassiu (Emily Browning), kćer svog gospodara, jer je ona žena koju voli. Dok grad polako nestaje u vulkanskom pepelu, Milo se nađe i oči u oči sa ubojicama svoje obitelji.

Neprijatelj pred vratima, HTV 1 u 21:51h
Bivši agent za suzbijanje narkotika s obitelji seli u miran gradić. Idila traje kratko, jer će biti prisiljen sukobiti se s bandom krijumčara droge i kraljem metha.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala