Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jesen na kanalima RTL-a
RTL kanali ove jeseni gledatelje vode na uzbudljiva ljubavna, glazbena i gastro putovanja

Jesen na kanalima RTL-a

Dramska serija Pogrešan čovjek, glazbeni show Zvijezde, nova sezona Života na vagi i hrvatska inačica popularnog reality showa The Bachelor samo su neki od noviteta koji će tijekom sljedećih mjeseci zabavljati gledatelje RTL-a.

RTL gledateljima donosi emotivnu i intrigantnu dramsku seriju Pogrešan čovjek čiju radnju potpisuje Jelena Veljača, hvaljena autorica domaćih televizijskih projekata. Glavne uloge pripale su proslavljenoj hrvatskoj glumici Ivani Roščić i crnogorskom glumcu Emiru Ćatoviću, a impresivnoj glumačkoj postavi priključili su se i Bojana Gregorić-Vejzović, Dražen Čuček, Igor Kovač, Roko Sikavica, Dora Dimić Rakar, Bruna Bebić, Anja Matković, Petar Benčina, Marko Nikolić i mnogi drugi. Radnja serije prati samohranu majku Leu koja, nakon što sazna da joj je kći Zoe teško bolesna, kreće u potragu za njezinim ocem Lazarom, kojeg svi znaju pod nadimkom Crni, a kojeg nije vidjela već 16 godina. Može li srce prepoznati istinu i što je majka spremna učiniti za svoje dijete, gledatelji će doznati već ove jeseni.

Dobru zabavu jamči i druga sezona glazbenog showa Zvijezde u kojem će brojni natjecatelji stati na grandioznu pozornicu te pred gledateljima, ali i žirijem, pokazati svoje zavidne vokalne sposobnosti, osobnost i karizmu zbog kojih će samo jedan od njih zaslužiti titulu nove hrvatske zvijezde. Voditeljsku palicu u drugoj sezoni Zvijezda držat će poznata hrvatska glumica Petra Dugandžić, dok peteročlani žiri ove sezone čine Tonči Huljić, Jacques Houdek, Petar Grašo i Nina Badrić, koji će mentorirati i savjetovati natjecatelje, te Andrea Andrassy kojoj je povjerena uloga glasa naroda.

RTL ove jeseni gledateljima donosi i hrvatsku inačicu showa koji je doživio više od 130 sezona u 30 svjetskih zemalja. Gospodin Savršeni, izvorno The Bachelor, novi je RTL-ov reality show u kojemu poželjni neženja kreće na romantičnu avanturu tijekom koje među odabranim sretnicama pokušava pronaći srodnu dušu. Večere uz svijeće, uzbuđenja, suze i ljubavni zapleti samo su djelić romantičnog putovanja i razlozi zbog kojih se show smatra pravim globalnim fenomenom.

Nakon dviju uspješnih sezona na male ekrane ponovno se vraća i omiljeni RTL-ov natjecateljski reality show Život na vagi koji je već mnogo puta dokazao da su pravi recept za skidanje kilograma hrabrost, odricanje, velika volja, ali i snaga uma. Uz pomoć dobro znanih trenera Sanje Žuljević i Marija Mlinarića, koji će ih trenirati i podučavati o zdravoj prehrani i životnim navikama, novi će se natjecatelji suočiti s brojnim izazovima i iskušenjima koji će transformirati njihov izgled, ali i cjelokupni život.

Gledatelje RTL-a očekuju i nove kulinarske avanture u pomalo izmijenjenome ruhu omiljene Večere za pet. U slasnom gastro showu Večera za pet na selu natjecatelji će se okušati u pripremi tradicionalnih delicija, a gledatelji će tako imati prilike upoznati gastronomske posebnosti hrvatskih sela, poput specifičnih recepata, umaka i začina, koje natjecatelji pripremaju s nevjerojatnom preciznošću te njihovo serviranje dovode do savršenstva.

Na svoje će ove jeseni doći i svi ljubitelji sporta, posebice boksa. RTL će sljedeće dvije godine ekskluzivno prenositi sve mečeve trenutno najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića, a pravi boksački spektakl i prvi profesionalni meč pred domaćom publikom našeg boksača očekuje već 8. rujna u Areni Zagreb protiv Amerikanca Amira Mansoura, u meču za svjetski naslov u teškoj kategoriji po WBC verziji.

I ove jeseni dnevni istraživački magazin Potraga donosit će nove aktualne i intrigantne priče te otkrivati detalje o gorućim pravosudnim i političkim aferama i neriješenim slučajevima, dok je magazin Exkluziv zadužen za pregled važnih društvenih događaja te novosti o svjetskim i domaćim zvijezdama.

Dobru zabavu donosi i RTL Kockica koja će najmlađe gledatelje razveseliti novim animiranim serijama koje vole djeca diljem svijeta, Maša i medvjed, Pčelica Maja te Miraculous: Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka, ali i novom Disneyjevom tinejdžerskom igranom serija Soy Luna. Domaća produkcija donosi emisiju Mali izviđači, nove epizode Etno sata te Moje pravo, poučnu emisiju o dječjim pravima nastalu u suradnji s UNICEF-om. Zabava u večernjem terminu zagarantirana je uz humoristične serije 2.4 djeteta, Da, ministre, Kako sam upoznao vašu majku, kultnu animiranu seriju Family Guy te BBC-jeve dokumentarce.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala