Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 25.8.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo nove nastavke zanimljivih serija, kao i nekoliko zabavnih i napetih filmova

TV Preporuke dana - Subota 25.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25.8.

SERIJE

Pustolovke, HTV 2 u 20:05h
Četvrta epizoda BBC-jeve ekranizacije romana dobitnice Pulitzerove nagrade Edith Wharton prema čijim su romanima "Doba nevinosti" i "Kuća veselja" također snimljeni filmovi. Pratimo tri slobodoumne američke ljepotice, novopečene bogatašice, koje odluče okušati svoju sreću u Londonu: sestre Virginiju i Nan St. George te Lizzie Elmsworth...

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Zbog poreznog prekršaja Faruk je završio u zatvoru. Jedini način da izađe van je da plati prekršaj. Toliko novca Fazlinovići nemaju. Barbara je ostavila Damira. Izet i on pokušavaju tugu zaliječiti alkoholom. Duboko u noći ne radi ni jedna kavana pa njih dvojica odlaze u kockarnicu. Ispostavit će se da će ta odluka biti sudbonosna za njih.

Državna tajnica, HTV 2 u 21:41h
Nakon što je talijanski ratni brod odgovorio na poziv u pomoć broda koji je prevozio libijske izbjeglice, Elizabeth ima 20 minuta da odluči hoće li ispitati putnika koji tvrdi da zna gdje se nalazi Jibral Disah, najtraženiji terorist na svijetu. Stevie roditeljima predstavlja svog dečka Jaretha (Chris O'Shea).

FILMOVI

Kako izdresirati zmaja 2, RTL u 19:50h
Prošlo je pet godina od kada su Štucko i zmaj Bezubica ujedinili Vikinge i zmajeve na otoku Berk. Zmajevi danas žive u selu, koje im je podarilo staje, pojilice i praonice, pa čak i vatrogasnu postaju za slučaj kada se previše zaigraju i zapale nešto. Štucko, Bezubica, Astrid, Šmrklja i ostali provode dane utrkujući se, a  jednog dana upuste se u novu avanturu, do neistražene zemlje ledenih spilja u kojoj naiđu na novu, opasnu vrstu divljih zmajevima, koji će zaprijetiti njihovom svijetu.

Cura na zadatku 2: Lijepa i naoružana, Doma TV u 19:55h
Nakon što je uspješno spriječila napad na izboru za miss Sjedinjenih Američkih Država, na koji se bila prijavila inkognito, kao natjecateljica, FBI agentica Gracie Hart (Sandra Bullock) postala je prava medijska zvijezda. Čini se kako Gracie sada sve manje radi svoj pravi posao, jer mnogo više vremena provodi u salonima za uljepšavanje, što je dio promotivne kampanje njezine knjige. Naravno, ni samom FBI-u takva situacija ne smeta jer je svaki, a pogotovo pozitivan, publicitet dobar i poželjan. Kada Graciene prijatelje, pobjednicu izbora Cheryl (Heather Burns) i najavljivača Stana (William Shatner), u Las Vegasu otmu nepoznati počinitelji, Gracie se vraća poslu i odlazi ih spasiti, zbog čega se sukobljava sa svojim šefovima koji se boje da bi mogli izgubiti svoje zaštitno lice.

Transformers: Doba izumiranja, Nova TV u 21:30h
Serijal Transformers nastao je prema jednoj od najpopularnijih dječjih  igračaka, a u novom nas nastavku, Doba izumiranja, očekuju još impresivnije  transformacije, još napetija radnja te, naravno, još atraktivnije svemoćne jurilice poput Lamborghinija, Bugattija, Corvetta koje za tren postaju gigantski roboti.

Tijelo od laži, Doma TV u 21:50h
Kad operativac CIA-e Roger Ferris otkrije dokaze koji upućuju na to da jedan od glavnih terorističkih vođa možda vrši operacije iz Jordana, on potraži pomoć CIA-ina veterana Eda Hoffmana da bi se infiltrirao u golemu podzemnu mrežu neuhvatljiva sabotera. Za vrijeme svoje opasne misije, Ferris se počne pitati koliko može vjerovati svojim navodnim saveznicima, među kojima nije samo Hoffman, nego i naizgled susretljivi šef Jordanske obavještajne službe.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala