Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 4.8.
Subotnju večer provedite pred malim ekranima gdje vas čekaju zanimljive serije i zabavni i napeti filmovi

TV Preporuke dana - Subota 4.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4.8.

SERIJE

Pustolovke, HTV 2 u 20:05h
Pratimo tri slobodoumne američke ljepotice, prezrene u njujorškom visokom društvu kao novopečene bogatašice, koje odluče okušati svoju sreću u Londonu. Sestre Virginiju i Nan St. George prati njihova engleska guvernanta radikalnih stavova, Laura Testvalley, te prijateljica Lizzie Elmsworth koja je u potrazi za bogatim mužem. Njihova prijateljica Conchita Closson (udana za lorda) uvodi ih u svijet osiromašene engleske aristokracije...

Državna tajnica, HTV 2 u 21:42h
Uz pomoć predsjednika Daltona Elizabeth pokušava dobiti potporu Senata za povijesno uklanjanje trgovačkog embarga Kubi. Henry i Alison zbližavaju se tijekom posjeta Havani.

CSI, Doma TV u 23:45h
Frank Damon optužen je za palež kuće i ubojstvo svoje žene i djeteta. Slijedi mu suđenje za ozbiljne zločine koji ga terete, a on jedini spas vidi u Grissomu nadajući se da bi mu mogao pomoći da dokaže svoju nedužnost. Međutim, svi dokazi upućuju da je Frank kriv pa će Grisomu biti teško dokazati suprotno.

FILMOVI

Zubić vila, RTL u 19:50h
Derek Thompson (Dwayne Johnson) je opaka zvijezda hokejaške američke momčadi. Poznat po svojoj agresivnosti na ledu, Derek je prozvan Zubić Vilom. Jedne noći Derek ukrade šestogodišnjoj kćeri svoje djevojke Carly (Ashley Judd) novac, tvrdeći da zubić vila ne postoji. Nešto kasnije iste noći, na njegovom jastuku je ostavljena poruka, Thompsonu zagonetno narastu krila te se nađe u zemlji zubić vila. Tamo upozna Tracyja (Stephan Merchant), koji je zadužen za njegov slučaj, te glavnu zubić vilu Liliy (Julie Andrews), koja ga optuži da djeci bezrazložno ruši snove zbog čega ga osudi na dva tjedna života zubić vile.

Specijalist, Doma TV u 19:55h
Ray Quick (S. Stallone) je nekadašnji CIA-in specijalac i stručnjak za eksplozive, koji je napustio službu nakon što je s kolegom Nedom Trentom (J. Woods) učinio kobnu grešku u kojoj su stradali nedužni ljudi. Nakon toga Ray godinama živi povučeno u Miamiju izbjegavajući svaku vezu s prošlošću. No s njim u kontakt stupi lijepa May Munro (S. Stone) koja od Raya zatraži da joj pomogne u osveti ubojicama njezinih roditelja. To je mafijaška obitelj Leon na čelu s Joeom (R. Steiger) i njegovim sinom Tomasom (E. Roberts) čiji se poslovi krijumčarenja narkoticima mjere u desetinama milijuna dolara. Iako Ray isprva odbije May, uskoro će prihvatiti ponudu shvativši da obitelj Leon štiti njegov bivši partner Ned...

Legende u Vegasu, RTL u 21:40h
Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman i Kevin Kline glume dugogodišnje prijatelje koji odluče prestati se ponašati u skladu sa svojim godinama i ponovno proživjeti svoje slavne dane kad zakleti neženja iz njihovog društva zaprosi svoju djevojku (koja je dvaput mlađa od njega). Njihovo odredište? Las Vegas.

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, Doma TV u 21:45h
Godina je 1957. i prošlo je puno vremena od posljednje avanture profesora Jonesa (Harrison Ford). On svoje stare dane provodi vodeći tihi i miran život profesora na koledžu, ali zov avanture još jednom je jači. Uskoro se Indiana nađe u potrazi sa kristalnom lubanjom za koju se priča da posjeduje tajanstvene moći. Na putu mu stoji Sovjetski Savez i prelijepa ali okrutna Irina Spalko (Cate Blanchett).

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala