Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 29.7.
Večerašnji televizijski program nudi nam zanimljive serije i pregršt zabavnih i napetih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 29.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29.7.

SERIJE

Sin, HTV 1 u 21:05h
Prerijski Cvijet se 1849. godine dvoumi između ljubavi i dužnosti. Godine 1915. Pete se sve više zbližava s Mariom, a Eli Phineasu odaje opasnu tajnu.

Monk, RTL 2 u 22:15h
Monk zna da je bogati poduzetnik s balkona bacio u smrt svoju ljubavnicu, no ovaj ima savršeni alibi – bio je jedan od sudionika gradskog maratona.

FILMOVI

Prdoprah doktora Proktora, RTL u 19:55h
Bila jednom jedna divna princeza koja je živjela u palači okruženoj ogromnim vrtom s najljepšim ružama i orhidejama. Ali ovo je jedna posve druga priča. U njoj se, naprotiv, radi o prdežu. Ne o onakvom malom puzavcu kojeg lukavo ispustiš pod satom matematike tako da nitko ne primijeti. Nipošto. Ovdje se radi o pucnju iz topa, o prdežu koji pregori rupu na hlačama i šalje male dječake u svemir – i natrag. No najviše od svega u njoj se radi o tome što se događa kad se majušni Bulle s vatrenocrvenom kosom useli u Topovsku ulicu i sretne Lisu i gotovo ludog profesora jednog suncem okupanog dana malo prije 17. svibnja.

Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života, Doma TV u 19:55h
Lara Croft je ponovno u akciji suočena s najopasnijom misijom do sada: pronaći Pandorinu kutiju, izvor sveg zla po vjerovanju antičke civilizacije. U potrazi ona putuje svijetom,od Grčke do Hong Konga i Kenije kako bi do kutije došla prije nego manijakalni znanstvenik koji je planira upotrijebiti za masovno uništenje. Za ovaj zadatak, Lara ponovno unajmljuje svog bivšeg partnera - Terry Sheridana - opasnog plaćenika koji je u prošlosti izdao i Laru i njihovu domovinu. Ona zna da je za ovakvu misiju on najbolji izbor, međutim upitno je da li ponovno može imati povjerenja u njega?

Iron Man 2, Nova TV u 21:40h
Radnja filma ponovno se vrti oko multimilijardera Tonyja Starka (Downey Jr.) koji se suočava sa sve većim pritiskom vlade, javnosti i novinara koji ga pokušavaju natjerati da podijeli svoju tehnologiju s vojskom što on nikako ne želi učiniti, jer se boji da bi ista mogla pasti u krive ruke. Uz pomoć vjerne Pepper Potts i Jamesa "Rhodeyja" Rhodesa, Tony će stvoriti nove saveze i oduprijeti se moćnim, zlim snagama.

Matrix revolutions, Doma TV u 21:55h
Neo se mora vratiti izvoru i spoznati sam sebe jer agent Smith postaje sve jači i opasniji.Kako bi regrupirao svoje moći Neo se vrati izvoru i priprema za borbu sa Smithom čiji ishod će definirati budučnost čovječanstva.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala