Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 28.7.
Fantastični filmski naslovi i nove epizode zabavnih serija čeaju vas večeras na malim ekranima

TV Preporuke dana - Subota 28.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28.7.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Marija se boji da je latentno zaljubljena u Faruka. Faruka, koji je bio potpuno obuzet mislima o Senadi, udari kamion, te završava u bolnici. Dok je Faruk bio u bolnici , Senada je izašla sa Samirom što utječe na Faruka da donese odluku da izađe iz depresije i završi sa svojom opsjednutošću Senadom. A u tome će mu nesebično pomoći Marija. Izet ima zdravstvenih problema te mora na operaciju. Faruk se ne može odlučiti s kojom ženom želi biti: Senadom ili Marijom. Izet, da bi platio operaciju u Švedskoj, odlučuje prodati stan. I to ne bilo kome.

Dva i pol muškarca, RTL 2 u 20:25h
U Charlievoj kući nešto nije bilo uredu s televizorom i Alan se ponudi da se popne na krov i popravi antenu. On to uspije učiniti, ali pada s krova i teško se ozlijedi. U bolnici kaže Charlieju da nazove Judith da se brine o Jakeu, ali Charlie se ponudi da to on učini. No taj posao ispada teži nego što se činilo, naročito kada ga Jake krene sramotiti na svakom koraku i upropasti Charliejvo upucavanje curi u videoteci. Bijesan na njega, Charlie ga želi ostaviti kod majke, ali niti ona nije dostupna.

FILMOVI

Need for Speed, RTL u 19:50h
Radnja se vrti oko vozača uličnih utrka (Aaron Paul) koji sudjeluje u utrci koja se vozi preko cijele Amerike kako bi se osvetio bivšem poslovnom suradniku. "Need for Speed" označava uzbudljivi povratak kulture automobilističkih filmova iz 1960-ih i 70-ih godina, a u filmu se pojavljuju najzvučnija imena kad je riječ o super automobilima današnjice među kojima su i McLaren P1 i Koenigsegg Agera R.

Sljedeća tri dana, HTV 1 u 20:05h
John Brennan ima savršen život sve dok njegovu suprugu Laru ne uhite zbog ubojstva koje, kako ona kaže, nije počinila. Tri godine nakon njezina zatvaranja John se bori kako bi svoju obitelj održao na okupu, odgojio njihova sina Lukea i podučavao na koledžu dok istodobno čini sve kako bi dokazao njezinu nedužnost. Kada odbiju njezinu posljednju žalbu, Lara postaje suicidalna i John uviđa da postoji samo jedno rješenje – izbaviti je iz zatvora.

Zločesti dečki 2, Nova TV u 21:40h
Marcus Burnett (Martin Lawrence) i Mike Lowrey (Will Smith), dvojici policajca iz Odjela za narkotike zadan je novi zadatak – ući u trag dobavljačima ecstasyja u Miamiju...

Ex Machina, RTL u 22:30h
Mladi programer Caleb veseli se što je upravo on, od svih zaposlenika, dobio priliku provesti nekoliko danas s glavnim direktorom svoje tvrtke. No, ono što se čini kao poziv na neobavezno druženje, u stvari je početak eksperimenta u kojem će Caleb iskušati granice svoje ljudskosti nakon što upozna umjetno stvoreno biće u prelijepom ženskom tijelu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala