Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mračne obiteljske tajne
Najbolji roman Agathe Christie (njezinim riječima!) dobio svoju briljantnu ekranizaciju

Mračne obiteljske tajne

1954., Škotska, vrijeme božićnih blagdana. Na bogatom imanju obitelji Argyll pronađeno je tijelo majke Rachel. Hladnokrvno ubojstvo, bez pogovora. Sumnje padaju na Rachelina najmlađeg posvojenog sina Jacka koji biva uhićen. No 18 mjeseci poslije čovjek imena Dr. Calgary pojavljuje se tvrdeći da ima alibi za Jacka. Kreće potraga...

Početak je to adaptacije romana Nesreća nevinih (Ordeal by Innocence) kraljice kriminalističkih priča Agathe Christie iz 1958. koji se smatra jednim od njezinih najboljih romana, a i sama spisateljica tvrdila je da je to najbolji roman koji je ikada napisala. 

Sve četiri epizode briljantne detektivske miniserije snimljene ove godine možete ekskluzivno gledati od 20. srpnja na Pickbox.tv samostalnoj usluzi, a ako ste korisnik MAXtv-a ili MAXtv To Go aplikacije, dobra je vijest što svake nedjelje s početkom u 20.00 sati od 22. srpnja možete pogledati jednu epizodu ove uzbudljive serije. Pickbox TV kanal dostupan je u osnovnom paketu MAXtv usluga.

Roman Nesreća nevinih uvodi nas u priču Rachel, imućne žene koja nažalost nikada nije mogla imati vlastitu djecu. Posvajanjem petero neželjenih mališana pokušala je od njih napraviti savršenu djecu. No svako od Rachelinih petero djece po odrastanju imalo je problem s činjenicom da ih je usvojila neurotična majka i poprilično bizaran otac. Nakon Rachelina ubojstva, obitelj Argyll prisiljena je vratiti se svakodnevnom životu, dok istodobno nova saznanja o ubojici i mračne, teške obiteljske tajne izlaze na vidjelo.

Glumačka postava serije može se itekako pohvaliti nekima od najpoznatijih britanskih glumaca. Uz Billa Nighyja (Leo Argyll) koji se, nakon što mu je žena ubijena, priprema oženiti za nesnosnu (ali zanosnu) tajnicu Gwendu (Alice Eve), a poznajemo ga iz filmova poput Pirati s Kariba i Harry Potter franšize. U seriji glumi i 53-godišnja Ann Who (Rachel Argyll), ne baš najbrižnija majka svojoj posvojenoj djeci. Ann smo gledali u filmovima Sati i Četiri vjenčanja i sprovod.

Eleanor Tomlinson (Marry Durrant) najstarija je od posvojene djece i iskreno mrzi svoju maćehu Gwendu, a Matthew Goode (Philip Durrant) ušao je u obitelj Argyll oženivši se s Mary, no to nije najsretniji brak na svijetu. Christian Cooke kao Mickey Argyll zamijenio je originalnog glumca Eda Westwicka (Gossip Girl) jer je Ed tada bio povezan sa seksualnim skandalom.

Sarah Phelps se adaptacijom romana Agathe Christe ujedno poigrava živcima gledatelja polako otkrivajući komadiće nevjerojatne slagalice i kockajući se našim očekivanjima. Kuća obitelji Argyll naizgled je idilična, ali kako se djeca postupno budu prisjećala svog djetinjstva, tama će izaći na vidjelo. Ako ste čitali knjigu, znajte da je producentica promijenila kraj priče stoga se usudite samo predvidjeti tko je ubojica posrnule „Velike majke“!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala