Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ponovo Godzilla, ovaj put s ekipom
Mlada zvijezda "Stranger Thingsa" Millie Bobby Brown u prvom traileru za "Godzilla: King of the Monsters"

Ponovo Godzilla, ovaj put s ekipom

Na Comic Conu smo dobili prvi cijeli trailer za Godzilla: King of the Monsters. Trailer se fokusira na Millie Bobby Brown i Veru Farmigu, koja glumi znanstvenicu dr. Emmu Russell.

Prema doktorici Russell, Zemlja je zaražena, a ljudi su za to krivi. To dovodi do toga da nekoliko čudovišta - uključujući Godzillu, Mothru, Rodana i troglavog King Ghidoraha - izađu iz skovišta i počnu borbu jedni protiv drugih.

Trailer slijedi teaser koji je Warner Bros pustio prije samo nekoliko dana.

Godzilla: King of the Monsters režira Michael Dougherty i doći će u kina 31. svibnja 2019. godine.

D.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    2 0
    pandaboy pandaboy @ 24.7.2018. 20:15

    Trailer mi je ostavio jako dobar dojam. Prethodna Godzilla je bila ok, no unatoč jakom početku i završetku, imala je prerastegnutu i dosadnu sredinu s likovima koji nisu bili zanimljivi, plus, izuzevši Godzillu, čudovišta nisu bila baš nešto...ovaj trailer mi daje nadu da očekujemo nešto više u stilu "Destroy All Monsters" iz Toho serijala s updateom u vizualnim efektima i ofc, amerikanizacijom no dok ima velikih čudovišta na ekranu, ja biti happy :D

    Najbolji noviji Godzilla film po meni je još uvijek Shin Godzilla koji je i jedan od najboljih remakoeva koje sam vidio. Alegoriju katastrofe Hiroshime prenosi u aktualniju Fukushime, uvodi satire o procedurama i birokraciji i sve fino uvodi u novo ruho, zadržavajući ideje orginala iz 1954.

    Moram dodati da se ne slažem što se tiče animiranog "Planet of Monsters" koji je imao malo Godzille, puno priče bez zanimljivih likova i sve to upakirano katastrofalnom animacijom. "City on the Edge of Battle" nisam još gledao, no zasad mi je i dalje od animiranih verzija naj ona iz '98-e

  • #3
    1 1
    sebulba sebulba @ 24.7.2018. 13:04

    Evo malo godzille https://www.imdb.com/title/tt5979874/, https://www.imdb.com/title/tt8015080/, je japanski i anime, ali meni je dobar. Kao i  većina filmova sa godzillom u zadnje vrijeme malo više se priča nego što ima godzille, ali to su japanci. Ovaj trailer i ne otrkriva nešto previše, možda je i to cilj, a i do samog filma će biti još garant koji trailer.

  • #2
    4 2
    taurus taurus @ 23.7.2018. 19:07

    Ne znam mnogo o svijetu Godzile ali prethodni film mi je bio dobar pa ću pogledati i ovaj. Trailer mi je ok. 

    Shazama nisam mnogo čitao(niti sam ljubitelj lika) ,osim u okviru JL-a, ali s obzirom da se radi o dječaku koji se pretvara u svojevrsnog Supermana,čini se da je pogođen odgovarajući ton u filmu, barem po ovome traileru.

    Meni Aquaman trailer izgleda odlično, sve je tu, od Mante, Orma, Mere pa do čudovišta Trencha, dakle new 52 verzija otprilike.

    Ne bih se složio da niko u DC-u, ne zna šta radi. Ja npr.uopšte nisam bio fan Supermana do MoS-a, Snyder je za mene, radio odličan posao e sada što svako ima neku svoju verziju tih likova koju bi volio vidjeti na filmu, to je druga stvar. MoS i BvS nisu za svakoga ali meni su sjajni. Također, P. Jenkins je snimila odličan WW film, esencija tog lika i sve ono što ona predstavlja su odlično prikazani. 

  • #1
    2 1
    mario mario @ 23.7.2018. 17:44

    Godzilla mi je definitivno bio najveće iznenađenje CC2018, nisam očekivao ništa ali trailer me je definitivno ubacio u hype zonu. Godzilla djeluje epski, ono malo što smo vidjeli King Ghidorah i Rodana mi se također svidjelo ali najbolji dio mi je kad Mothra raširi krila... *chills* :D  Osim toga, čini se da ćemo dobiti i malo kvalitettne ljudske drame.Da ne komentiram na svaki članak posebno.

    Trailer za Shazam mi daje nadu da bar netko iz DCCU zna što radi, taman onako kako sam zamišljao. Big plus Superhero film.Aquaman - Meh! Jedino što mi je tu leglo je Black Manta, kostim ko iz stripa... čista petica.

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala