Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 20.7.
Kraj radnog tjedna provedite pred malim ekranima gdje vas čekaju napete serije i zanimljivi filmovi

TV Preporuke dana - Petak 20.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20.7.

SERIJE

Preljub, HTV 1 u 22:12h
Martin završi na hitnoj, što preusmjeri tijek Helenine i Noine brakorazvodne parnice. Helen donese odluku koju je već odavno trebala. Noah je iznenađen što Alison želi ostati s majkom. Dinamika njihovog odnosa se promijenila i na svjetlo dana izlaze neka neugodna otkrića.

Tragovi zločina, Doma TV u 22:20h
Nakon što je mjesto zločina uništeno u eksploziji kad Carrie nakratko pogleda prostoriju, njezino pamćenje postaje ključni dio istrage.

Prljavi posao, HTV 2 u 23:13h
Policajka Jo Gillespie shrvana je kad njezinog muža inspektora Ryana nađu mrtvog u napuštenom skladištu u Leedsu. Dodatno se šokira kada dozna da je njezin muž radio na tajnom zadatku. Ryan se neobično ponašao nekoliko tjedana prije smrti i Jo je zabrinuta jer joj se čini da policija nešto želi zataškati. Jo želi doznati istinu o smrti muškarca kojeg je voljela. Zbog njegove smrti je na dopustu i zato ovisi o kolegi i prijatelju Jacku Clarku da joj prenese što se događa u postaji. Napetost dodatno naraste kad se u njezinom domu pojave tajne snimke njezinih razgovora s Jackom. Jo na snimkama dozna za kolibu na selu i neočekivano se nađe u opasnosti.

FILMOVI

Jobs, HTV 1 u 20:05h
Uoči 37. obljetnice kompanije Apple, film o Steveu Jobsu, vizionaru i kreativcu, dolazi na velika platna diljem svijeta. Prikazuje vjerno Jobsovu karijeru, njezine uspone i padove, ali se ujedno bavi i njegovim privatnim životom, odlukama i njihovim posljedicama.

Parker, RTL u 20:10h
Parker, lopov koji živi prema posebnom setu načela, prevaren je od strane svojih partnera i ostavljen na rubu smrti. No, Parker preživi i zajedno sa svojom novom partnericom (Jennifer Lopez) kreće u osvetu!

Feniksov let, RTL u 22:30h
Kada pilot teretnih aviona Frank Towns i njegov kopilot AJ budu poslani u Tan-sag u Mongoliji kako bi evakuirali osoblje s istraživanja naftnih polja, nemaju pojma da će se rutinska operacija pretvoriti u borbu za život i nevjerojatan pothvat. Ubrzo nakon polijetanja, dok su letjeli preko pustinje Gobi, zrakoplov je naletio na pješčanu oluju koja je iščupala sustav za navigaciju i uništila lijevi motor. Dok pijesak i šljunak udaraju po trupu, zrakoplov gubi visinu i prisiljen se spustiti usred najzlokobnije pustinje na svijetu.

Tako to ide, Nova TV u 23:45h
Egoističnog, antipatičnog i samoživog prodavača nekretnina jednoga dana sin s kojim godinama nije bio u kontaktu zamoli da mu pričuva kćer dok je on na putu. Ova naizgled obična molba ne bi zvučala čudno da je stari čangrizavac znao da uopće ima unuku…

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala