Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jeremy Renner u novom Spawn filmu
U naslovnoj ulozi stripovske adaptacije nalazi se Jamie Foxx, a Renner će preuzeti ulogu detektiva Twitcha Wiliamsa

Jeremy Renner u novom "Spawn" filmu

Plan Todda McFarlanea da svoju stripovsku kreaciju Spawna donese na velike ekrane u punom je jeku i već je dogovoren Jamie Foxx za naslovnu ulogu. Danas doznajemo da se produkciji pridružuje netko tko već ima neke veze sa superjunacima - Jeremy Renner.

Lik Spawna, kojeg smo već mogli gledati u animiranoj i igranoj formi, počeo je svoj život kao CIA agent, član specijalne jedinice Al Simmons (Foxx), kojeg su kolege izdale te je završio u Paklu. Tamo je u zamjenu za svoju dušu dobio još jednu priliku da se vrati u život kako bi vidio svoju ženu. No i vrag ga izdaje pa se vraća u obliku demonskog ratnika. McFarlaneov plan nije ispričati Spawnovu priču o postanku, ali namjerava objasniti njegovu povijest ukoliko mu uspije planirana trilogija.

Renner će se naći u ulozi detektiva 'Twitcha' Williamsa, koji ima inteligenciju i intuiciju koja je Spawnu najpotrebnija. Nekonvencionalni detektiv je skoro neustrašiv i dobro se slaže s Spawnovim demonskim moćima i to je kombinacija koja će Spawnu pomoći da pobijedi u svom ratu.

"Prvi sam puta redatelj te sam se želio okružiti ljudima koji imaju najviše talenta i koji su najvještiji na svim poljima.", rekao je McFarlane za Deadline. "Bio sam vrlo sretan što sam došao do Jasona Bluma (producenta) i onda Jamieja Foxxa, i znao sam da je osoba koja je najviše na ekranu taj policajac Twitch Williams. Trebali smo jaku osobu jer će ona biti lice filma. Uzeo sam svoj naivni hollywoodski pristup i rekao da počnemo od vrha pa vidimo kud to ide. Jeremy je bio na vrhu. Njegov sam veliki fan.

Lik ne treba biti bodybuilder ili s naslovnice modnog časopisa. Tražio sam nekog tko je osoba koju ste već upoznali; trebao sam nekoga tko može prikazati patnju prosječnog čovjeka. Vidio sam Jeremyja da to ispjeva u nekoliko svojih filmova. On je bio na vrhu moje liste, kao i Jamie."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    mario mario @ 10.7.2018. 21:14

    Ta ideja koju McFarlane ima - Spawn kao lik  iz sjene čiju priču gledatelji zajedno sa detektivima otkrivaju, baš mi je kao stvoreno za neki epski serijal. Ako bude hit mogli bi očekivati i veći budžet u idućim nastavcima što im sigurno treba kako bi dostojno prikazali Spawnove sposobnosti i druge likove iz te mitologije.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala