Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 6.7.
Večeras pratite 1/4 finala Svjetskog nogometnog prvenstva, nove epizode zanimljvih serija ili urnebesne komedije

TV Preporuke dana - Petak 6.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6.7.

SERIJE / EMISIJE

Kazan: Nogomet - SP 2018: Brazil - Belgija, prijenos, HTV 2 u 19:50h

Preljub, HTV 1 u 20:04h
Helen je pod sve većim pritiskom sa svih strana, a jedna bezazlena pogreška pokaže se pogubna. Sudski nalog veliki je udarac Noi i Alison.

Djevojka sa sela, Nova TV u 20:15h
Husejin i Melek razgovaraju. Melek je Husejinu rekla cijelu istinu. Huliju je Džem silovao, ostala je trudna i dobila je batina jer je pobacila dijete. Husejin je jako ljut, kaže da će ubiti Džema. Melek ga želi zaustaviti da ne učini neku ludost. Prihvati da odu k njoj. Na putu svrate u restoran kako bi pokupili Bahar.

Tijelo je dokaz, Doma TV u 21:35h
Kad policajca na tajnom zadatku pronađu pogubljenog na benzinskoj postaji, potraga za ubojicom ne mora ići daleko.

FILMOVI

Gore od najgoreg, RTL u 20:05h
Lopov Kevin Caffery (Martin Lawrence) svoju novu priliku za lakom zaradom prepozna u bogatašu Maxu Fairbanksu (Danny DeVito). Međutim, tijekom provale u Maxovu kuću, Kevina primijeti i uhvati sam bogataš, koji ga pod prijetnjom pištoljem zadrži do dolaska policije. Kada se policija pojavi, Max napravi i korak više te policajcima kaže kako prsten na Kevinovoj ruci zapravo pripada njemu. Naravno, policajci mu nemaju razloga ne vjerovati i natjeraju Kevina da skine prsten, koji mu je poklonila njegova nova djevojka. Kevin se s time ne može pomiriti i napravit će sve da vrati svoj prsten.

Dozvola za brak, RTL u 22:05h
Greg Focker (Ben Stiller), muška medicinska sestra, planira zaprositi svoju dugogodišnju djevojku Pam (Teri Polo), ali saznaje da prije nego što pristane, njenu ruku mora zatražiti od strogog oca Jacka Byrnesa (Robert De Niro). Greg ni ne sluti kakva ga sve iskušenja čekaju u posjeti Byrnesovima, na koju pristane neopterećen, misleći da će situaciju riješiti na najlakši mogući način. Ispostavi se kako je Jack bivši CIA-in operativac, kojemu se Greg već na prvi pogled ne svidi, a sve dodatno komplicira činjenica kako je istog vikenda Terina sestra Deborah (Nicole DeHuff) planirala obznaniti svoje zaruke. Po krivu će poći sve što može, a nestat će i Jackov omiljeni mačak Jinxie...

Pripravnik, Nova TV u 23h
U ovoj komediji o 70-godišnjem umirovljeniku Benu, koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa!

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala