Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 30.6.
Osim Svjetskog nogometnog prvenstva, večeras vas na malim ekranima očekuju zanimljive serije i zabavni filmovi

TV Preporuke dana - Subota 30.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 30.6.

SERIJE / EMISIJE

Sochi: Nogomet - SP 2018.: Urugvaj - Portugal, prijenos, HTV 2 u 19:50h

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
U Damirovoj ordinaciji su se pomiješali medicinski kartoni te, greškom, umjesto da pacijentici poveća grudi, Damir ih smanji. Damir, pod prijetnjama njenog supruga, bježi i skriva se u Ladinoj sobi, (u kojoj ona spava) igrom slučaja gol. Faruk je pobjegao iz zatvora i on se od policije skriva u ormar u Ladinoj sobi, također, gol. Spletom okolnosti tu ih zatiću Barbara i Senada.

Smrtonosno oružje, Nova TV u 23:40h
Nakon što se u Riggsovom životu pojavila očita prijetnja, ekipa je u visokom stupnju pripravnost. Murtaugh dobiva sve više odgovornosti na poslu pa se on i Riggs moraju nositi s promjenama u njihovom odnosu. Trish upada u nevolje, a Molly moli Riggsa da odluči o njihovoj budućnosti u finalnoj epizodi druge sezone.

FILMOVI

Čuvari šume: Tajanstveni svijet, RTL u 19:50h
Svijet filma Čuvari šume: Tajanstveni svijet promatramo kroz oči Maje Katarine (kojoj je draže da ju zovu M.K.), inteligentne, duhovne i tvrdoglave sedamnaestogodišnjakinje koja kreće na putovanje života. Vraća se rodnom domu da bi se približila otuđenom ocu, profesoru Bombi, no nema strpljenja slušati njegove beskrajne priče o nevidljivim ljudima koji žive u šumama. No, kad se čarolijom transportira u svijet Listaša, sagleda svijet iz novog kuta. Kako bi pronašla put kući M.K. mora ne samo povjerovati u taj svijet već ga mora i pomoći spasiti...

G.I. Joe: Osveta, Nova TV u 21:40h
Pripadnici američke vojne postrojbe G. I. Joe, takozvani „Joeovi“ bore se protiv smrtnih neprijatelja koji pripadaju skupini Cobra. Glavni zapovjednik Cobre, zli Zartan, kontrolira svjetske vođe i planira vladati svijetom pritom žrtvujući nevine ljude. Joeovi ne odustaju tako lako iako ih je mnogo manje od Zartanovih ljudi i naprave plan kojim će pokušati maknuti Zartana s vlasti jednom zauvijek i tako spasiti svijet od propasti!

Pirati s Kariba: Mrtvačeva Škrinja, RTL u 21:50h
Dok se pripremaju za vjenčanje, bivši kovač i pustolov Will Turner (O. Bloom) i Elizabeth Swan (K. Knightley), kći guvernera Weatherbyja Swanna (J. Pryce), iznenada su uhićeni. Uhiti ih lord Cutler Beckett (T. Hollander) i osudi na smrt. Osuda ima svoj cilj: Beckett se u stvari želi domoći kompasa gusara Jacka Sparrowa (J. Depp) i zato nudi Jacku i Elizabeth oprost od smrtne kazne ako uspiju naći svoga prijatelja Jacka Sparrowa, uzeti mu kompas i donijeti ga Beckettu. Will pristane i nalazi Jacka i njegovu posadu zarobljene na nekom otoku gdje su ih uhvatili ljudožderi. Will ponudi Jacku pomoć i spas u zamjenu za kompas. Jack pristane pod uvjetom da mu Will pomogne naći ključ "mrtvačeve škrinje".

Potkrovlje, Doma TV u 22:10h
Napeti psihološki triler o petorici muškaraca koji potajno iznajme stan u potkrovlju, gdje mogu bez straha uživati u svojim tajnim aferama i ostvarivati svoje najveće fantazije. Međutim, fantazija postaje noćna mora kad u stanu zateknu mrtvo tijelo nepoznate žene te shvate da jedan od njih ima veze s događajem. Obuzima ih paranoja budući da svaki od njih sumnja na svakoga, što u dovodi pitanje njihovo prijateljstvo i odanost. Istovremeno im se, pod pritiskom straha, sumnje i ubojstva, počinju raspadati i brakovi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala