Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četvrta sezona serije Arrow stiže na male ekrane
Doma TV od 25. lipnja na male ekrane donosi četvrtu sezonu serije o osvetniku s kapuljačom

Četvrta sezona serije "Arrow" stiže na male ekrane

Doma TV od 25. lipnja donosi četvrtu sezonu nagrađivane serije Arrow koja prati glavnog junaka nakon što je pet godina bio nasukan na otoku, milijardera Olivera Queena koji se vraća kući s tajanstvenim planom i smrtonosnim novim vještinama koje koristi za borbu protiv kriminala u ovoj žestokoj akcijskoj seriji. Nova sezona prepuna je napetih trenutaka u kojima će gledatelji sasvim sigurno uživati.

Nakon što je nestao na pet godina, tijekom kojih je preživio nezamislive strahote, milijarder Oliver Queen vraća se kući u Star City s tajanstvenim planom i novim setom vještina koje koristi u ratu protiv zločina u ovoj uzbudljivoj akcijskoj seriji.

U novoj verziji lika DC Comicsa za modernu publiku, Arrow nije superheroj – nego heroj – jednako zastrašujući kao kriminalci koje lovi. Odlučan u namjeri da ispravi nepravde svoga grada i donese pravdu onima koji su ga iskvarili, Oliver (Arrow) – uz pomoć vojnog veterana Johna Digglea, informatičarke Felicity Smoak, odvjetnice osvetnice Laurel Lance i najnovijeg člana ekipe, svoje sestre Thee – štiti ljude u nevolji i predstavlja oružje pravde protiv onih koji ih vrebaju.

Nakon što je porazio Ra's al Ghula i Ligu ubojica na kraju treće sezone uz pomoć svoje ekipe i detektiva Quentina Lancea, Oliver je objesio svoju kapuljaču i lik Arrowa i napustio je grad sa svojom dugogodišnjom ljubavi, Felicity. Ligu ubojica kontrolira Malcolm Merlyn pa stvari kod kuće djeluju mirno, sve dok novi zlikovac ne ispliva na površinu u Star Cityju… I zahtijeva povratak Arrowa.

U prvoj epizodi četvrte sezone blaženi odmor Olivera i Felicity naglo završava kad ih posjete Thea i Laurel i kažu Oliveru da trebaju njegovu pomoć u Star Cityju. Grad su napali „Duhovi“ – ubojice koje vodi opasni čovjek po imenu Damien. Međutim, kad se Oliver vrati, Diggle mu jasno daje do znanja da ga ne želi u ekipi. Kad stara obiteljska prijateljica Jessica Danforth kaže Oliveru i Thei da će se kandidirati za gradonačelnicu, oba Queena su zabrinuta – s obzirom na to da su posljednja tri gradonačelnika ubijena. Unatoč tome što se bune, Jessica objavi kandidaturu. Zelena Strijela i Brzić obećaju štititi je.

U međuvremenu, Thea počinje osjećati učinke Lazarus Pita. Uz to, Felicity je suočena s teškom poslovnom odlukom i pomoć traži od zaposlenika Curtisa Holta. Rastuća napetost između Olivera i Digglea ugrožava im živote kad krenu za Damienom Darhkom i metačovjekom HIVE-a. U međuvremenu, Laurel nagovara Theu da se vrati u Nandu Parbat i u Parbat i zamoli oca da stavi Saru u Lazarus Pit.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala