Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 24.6.
Nedjeljnju večer provedite pred malim ekranima gdje vas očekuje, nogomet, zanimljive serije i izvanredni filmovi

TV Preporuke dana - Nedjelja 24.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 24.6.

SERIJE / EMISIJE

Kazan: Nogomet - SP 2018.: Poljska - Kolumbija, prijenos, HTV 2 u 19:50h

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Mentor, koje je naslijedio 2 milijuna dolara, po svom advokatu Rizvanu šalje HD kameru. Međutim, kamera mu biva ukradena. Samir nudi Faruku da kupi kameru, ali Faruk nema dovoljno novca. U stanu Fazlinovića postaje gužva. Barbara nudi Damiru nagodbu: ona neće tražiti skrbništvo nad Džebricom ako joj Damir ustupi jednu sobu u njihovom stanu. Izet zapošljava Ladu, profesoricu klavira, a za protuuslugu joj ustupa svoju sobu. U Sarajevo dolazi Čombetov brat Kufe. Burek dolazi u studio Akord kako bi sa Farukom dogovorio probno snimanje za seriju. Da bi organizirao snimanje nedostaje mu samo jedna sitnica - HD kamera. Samir je uhićen pod sumnjom da je ukrao Rizvanovu kameru. Ako je Samir u zatvoru, nije Samirova kamera. Faruk sa Samirom ipak dogovara kupovinu kamere, ali uskoro upravo zbog nje završava u zatvoru. Damir i Barbara žele obnoviti svoju vezu, ali Damir sumnja da ga Barbara vara sa Izetom.

Sin, HTV 1 u 21:02h
Mladi Eli prolazi ratničku obuku i stječe neprijatelje 1849. godine. Godine 1915. Eli i Phineas trude se pomoći obitelji u Austinu, a Pete se bori s vlastitim demonima.

FILMOVI

Oceanovih 12, Doma TV u 19:55h
Pravila se nisu nimalo izmijenila u vremenu koje je proteklo od prve zajedničke akcije: nikoga se ne smije ozlijediti, ne smije se pokrasti nitko tko to ne zaslužuje, a igrati se mora tako kao da nemate što izgubiti. Kaže se da je osveta čudna stvar, ali čini se da je grupi vrhunskih, zabavnih i neodoljivih kradljivaca pod vodstvom Dannyja Oceana (George Clooney) i desne mu ruke Rustyja Ryana (Brad Pitt) to netko zaboravio reći, ili ih jednostavno nije bilo briga, kada su se bili okomili na imetak zloglasnog Terryja Benedicta (Andy Garcia). Bijesan i željan naplate duga, Benedict pronalazi sve članove ekipe te zahtijeva natrag sve što mu je ukradeno, i to s kamatama.

Blood Father, Nova TV u 21:40h
Kada se u Linkov život vrati Lydia, kćer koju nije vidio dugi niz godina, ovaj bivši kriminalac bude uvjeren da je dobio savršenu priliku za novi početak. Nažalost, njegova sreća kratkog je vijeka jer Lydia ima nerješenih računa sa grupom moćnih i okrutnih kriminalaca. To za Linka znači samo jednu stvar, prisiljen je kročiti u svijet od kojeg je davno digao ruke.

Charliejevi anđeli 2, Doma TV u 22:15h
Anđeli Natalie (Cameron Diaz), Dylan i (Drew Barrymore) Alex (Lucy Liu) su unajmljene da pronađu set ukradenih titanskih prstena koji će stavljeni zajedno u poseban stroj prikazati listu svih osoba uključenih u program zaštite svjedoka. Otkriva se da je Dylanino ime nekoć bilo Helen Zass, te da je i sama uključena u program. U nastavku se otkriva da kradljivac pokušava prodati prstene najvećem ponuđivaču u različitim mafijaškim grupama diljem svijeta, a u konačnici i da je bivši "anđeo" Madison Lee (Demi Moore) upletena u zločine..

Praznik u Rimu, HTV 1 u 23:19h
Dok nakon obilaska nekoliko europskih prijestolnica boravi u službenom posjetu Rimu, mlada kraljevna Ann (A. Hepburn) sve teže podnosi protokol i državničke obveze na koje je svakodnevno prisiljena. Poslije još jedne duge i naporne audijencije, Ann ne popije tablete za spavanje koje joj ponudi njezina pratilja, grofica Vereberg (M. Rawlings), već odluči tijekom večeri iskrasti se iz palače i odjevena u skromnu odjeću krenuti u obilazak grada. Istodobno, markantni američki novinar Joe Bradley (G. Peck) u partiji pokera s prijateljima gubi gotovo sav novac, te shvati da mu je hitno potrebna ekskluzivna reportaža kojom bi mogao dobro zaraditi. Na povratku kući Joe na jednom zidiću primijeti usnulu djevojku i odluči pomoći joj te ju povede u svoj stan. Joe joj ponudi svoju pidžamu i umornu djevojku spremi na spavanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala