Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zimski uvjeti ponovno su zavladali na cestama!
"Kraljevi leda" deveta sezona dokumentarne reality serije, od 23. lipnja na Doma TV-u!

Zimski uvjeti ponovno su zavladali na cestama!

Od 23. lipnja Doma TV vikendom donosi devetu sezonu reality dokumentarne serije Kraljevi leda u kojoj će gledatelji moći pratiti vozače kamiona u njihovim zanimljivim avanturama na ledenim cestama. 

O seriji i devetoj sezoni:

Najbolji svjetski vozači kamiona vraćaju se na ledene sjeverne ceste i u devetoj sezoni popularne serije Kraljevi leda. U deset fantastičnih epizoda nadmeću se za nadmoć nad zimskim cestama. Nakon dvije sezone dominacije Polar Industries morat će braniti svoj položaj, dok se penje broj utovara u Manitobi.

Ali, Darrell Ward spreman je konkurirati bivšem poslodavcu svojom novom kompanijom. Da bi uspio, ne libi se ni otmice Polarova najboljeg vozača koji će mu pomoći u nadmetanju. Gledatelje će junaci ove dokumentarne reality serije odvesti na nezaboravno putovanje u Yellowknife u Kanadi kako bi vidjeli kako izgleda iskustvo stvaranja jedne od najopasnijih karijera na svijetu. U nezamislivo hladnim uvjetima vozači prevozit će opremu i namirnice rudarima u kanadskoj tundri usred zime po 560 km dugoj autocesti prekrivenoj ledom. Bit će to sezona za pamćenje koju vozači definitivno neće nikada zaboraviti. Deveta sezona donosi mnoštvo napetosti na ledom okovanim cestama, a donosi i još izazovnije pustolovine. Ne propustite doznati kakve ih nove avanture očekuju u ovoj sezoni!

Ne propustite novu, devetu sezonu reality serije o neustrašivim vozačima kamiona u nezamislivim uvjetima, Kraljevi leda od 23. lipnja na Doma TV-u!

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala