Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 10.6.
Večeras iz programa izdvajamo napete filmove, zanimljive serije i finalnu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato"

TV Preporuke dana - Nedjelja 10.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 10.6.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
U finale pete sezone popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ušli su Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić. Dok će se ovih četvero finalista ove nedjelje boriti za  pobjedu, ostalih četvero natjecatelja nastupit će u parovima u revijalnom tonu.  akon trinaest zanimljivih tjedana i nevjerojatnih transformacija ovosezonskih natjecatelja, došlo je vrijeme da otkrijemo tko je pobjednik pete sezone zabavno-glazbenog showa Nove TV, 'Tvoje lice zvuči poznato'. Jedini muški finalist ove sezone, Amel Ćurić, u finalnoj će se emisiji transformirati u pobjednika zagrebačkog Eurosonga 1990., Tota Cutugna.  Maja Bajamić će se na pozornici u finalu pojaviti kao Catherine Zeta Jones u mjuziklu Chicago. „Imam sve, ples, pjesmu, lik i emociju. Volim jazz i prirodno mi jako dobro leži vokalu“, zadovoljno je rekla. U finalu je gljiva Katarini Baban dodijelila transformaciju u pop ikonu Britney Spears, a imat će malih poteškoća jer se pred finale razboljela. U finalnoj emisiji gledatelji će vidjeti Paolu Valić Bekić kao Celine Dion.  U revijalnom dijelu emisije vidjet ćemo i dva dueta, pa će tako kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez nastupiti Matko Knešaurek i Ana Vilenica, a oboje će se transformirati u suprotan spol.  Davor Dretar Drele i Damir Poljičak u posljednjoj emisiji sezone će nakratko postati Doris Dragović i Mladen Bodalec.

Sin, HTV 1 u 20:59h
Nova američka serija "Sin", snimljena prema istoimenom bestseleru Philippa Meyera nominiranom za Pulitzerovu nagradu, impresivna je saga koja obuhvaća 150 godina obitelji McCullough. Zbivanja u obitelji McCullough pratimo u dva vremenska razdoblja. Godine 1849. mladi Eli mora preživjeti napad Komanča. Godine 1915. Eli vodi obiteljski imperij u teškim trenucima.

FILMOVI

Ralje, RTL u 20h
U prekrasnom, slikovitom ljetovalištu na otoku Amity nešto strašno, neko veliko zlo nadvladalo je spokoj i uzdrmalo mir. Prvo je uzelo život mladoj djevojci, ostavljajući njezine ostatke da trunu na plaži, a odjeci njezinih krika proklinjali su noćno nebo. Potom se velika bijela psina namjerila na djecu, a mirne vode postale su crvene od krvi. A onda, baš kad su pomislili da je sigurno vratiti se u vodu, napalo je opet, nemilosrdno divljajući i napadajući molove gdje su ribiči sjedili i čekali ulov, ništa ne sluteći. Nešto se mora poduzeti prije nego što se vrati u potrazi za hranom.

Prisila na brak, RTL u 21:05h
Margaret (Sandra Bullock) je žena-zmaj, u izdavačkoj kući gdje radi kao šefica znana pod nadimkom Vještica. Andrew (Ryan Reynolds) je njezin pomoćnik koji trpi tiraniju strpljivo čekajući svoju priliku za napredovanje, koja se ukaže kad Kanađanki Margaret zbog nepoštivanja pravila bude uskraćena viza. Jedini način da ostane u Sjedinjenim Državama je udaja, pa Andrew nenadano postaje mladoženja. Dakako, riječ je o uzajamnoj ucjeni koja objema stranama može donijeti koristi, no i mnoštvo problema dokaže li se da je riječ o prijevari, u što sumnja agent imigracijskog ureda. Kako bi se upoznao, novopečeni će par otići na obiteljsko okupljanje Andrewove obitelji u gradić Sitka na Aljasci.

Gradska vijećnica, HTV 2 u 21:46h
Legendarni oskarovac Al Pacino u ovoj izvrsnoj kriminalističkoj drami smještenoj u političko okružje nastupa u ulozi njujorškoga gradonačelnika čiji se ured nađe na udaru medija i javnosti nakon što pucnjava između policajaca i dilera slučajno usmrti nevino dijete.Jednog naizgled uobičajenog jutra, u lovu Odjela za narkotike grada New Yorka na jednog od važnijih dilera droge toga područja, od zalutalog metka strada maleni crni dječak. Idealistički gradonačelnik John Pappas (Al Pacino), prilično uspješan i obljubljen od većine građana, uspije smiriti strasti i izbjeći moguće rasne nerede, ali daljnja istraga njegovog pomoćnika Kevina Calhouna (John Cusack) zakomplicira situaciju.

Jurski park III, RTL u 23:15h
U ovom fantastično napetom trileru, sve počinje kada paleontolog dr. Alan Grant (Sam Neill) pristane pratiti bogatog pustolova i njegovu ženu u zračnom razgledavanju Isla Sorne, otoka na kojem je tvrtka InGen prije radila pokuse s uzgojem prethistorijskih stvorenja. Oni doživljavaju nesreću, a dr. Grant otkriva da ljudi u čijoj je pratnji nisu ono za što se izdaju, a životinjski je svijet tog udaljenog otoka postao znatno inteligentniji, brži i žešći no što je on mogao zamisliti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala