Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 3.6.
Večeras iz programa izdvajamo nove "Zvjezdice", zanimljive serije, a posebno kultne filmove "Tjelohranitelj" i "Ratnici podzemlja"

TV Preporuke dana - Subota 3.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu 2.6.

SERIJE / EMISIJE

Dnevnik Očenašeka, HTV 3 u 20:05h
Na jedno od svoja dva važna pisma Očenašek je napokon dobio odgovor: javila se, naime, teta iz Capraga, ali novac niti šalje niti ima! I sama je u dugovima! Ni Očenašekovu prijatelju Halapiru stvari ne idu bolje: rastao se od svoje mlade prijateljice, jer je i ona tražila od njega novac, a on ga, dakako, nema. Očenašek ima neviđenih problema s gazdaricom, jer dugove za stan više ne može namiriti pa je jednostavno izbačen na ulicu. Nema ni odgovora iz Amerike! Iz dana u dan situacija na svjetskom političkom planu sve je crnja i sve više miriše na barut. "To je zato što odgovorni rade sporo i krivo!", zaključuje Očenašek i, stisnut nevoljama, plače.

Zvjezdice, RTL u 20:10h
Nakon druge kvalifikacijske emisije u kojoj se natjecao i 12-godišnji Jakov Jozinović, žiri nije imao riječi kojima bi opisao njegov dojmljiv nastup, savršen glas i emocije koje je prenio. No u večerašnjoj prvoj polufinalnoj emisiji „Zvjezdica“ upravo će talentirani Vinkovčanin Jakov posvađati žiri. Naime, Jakov će plasman u finale pokušati izboriti pjevajući pjesmu „Da je tuga snijeg“ Dina Merlina. Iznimno zahtjevnu pjesmu, Jakov je iznio na svoj način, no žiri je bio jako podijeljen oko same ocjene.  

U tami, HTV 2 u 22:15h
Epizoda započinje skokom u budućnost gdje prisustvujemo brutalnom prijemu u bandu koji se odvija na mračnim ulicama Manchestera noću. Želi li se pridružiti bandi, novak Theo mora pucati u BMW kojim upravlja žena. Užasnuta vozačica gubi kontrolu nad automobilom, završi na pločniku i zabija se u autobusnu postaju. Zatim se vraćamo 36 sati unatrag. Helen Weeks je u visokom stupnju trudnoće. Prošlo je pet mjeseci od kobnog slučaja Polesford i Helen slavi svoj zadnji dan na poslu prije rodiljnog dopusta. Ona i Paul ponovno su zajedno, no on još uvijek ne može prijeći preko njezine nevjere, a Adam samo čeka pravi trenutak da se vrati u njezin život. Upoznajemo malo pobliže i Thea, momka koji je pucao u automobil. Vidimo ga u stanu u opasnoj stambenoj četvrti kako njiše svog sinčića u kolijevci obećavajući mu da će se brinuti za njega.

FILMOVI

Tjelohranitelj, Doma TV u 19:55h
Nikada klijenticu ne ispuštaj iz vida, osnovno je pravilo tjelohranitelja, kojemu u ovoj romantičnoj drami treba pridodati i još jedno: nemoj se u nju zaljubiti! U to će nas uvjeriti oskarovac Kevin Costner i pjevačka diva Whitney Houston.Kada prekrasna pjevačka zvijezda Rachel Marron (Whitney Houston) počne dobivati prijetnje smrću, angažira tjelohranitelja Franka Farmera (Kevin Costner), profesionalca koji svakom zadatku pristupa ozbiljno.

Hram ratnika, RTL 2 u 20h
Tiger Chen Lin Hu (Tiger Hu Chen) je Yangov (Yu Hai) učenik koji ga podučava vještini tai chija. I dok briljira fizičkom spremom Tiger ima problem s percepcijom filozofske strane tai chija. Odlučan pokazati što zna Tiger nastupa na lokalnom natjecanju uvjeren u svoj trijumf. U međuvremenu, u Hong Kongu detektivka Sun-Jing Shi (Karen Mnk) vodi istragu protiv tvrtke u čijem je opisu obavljanje poslova sigurnosti i zaštite, a koju vodi tajanstveni Donaka Mark (Keanu Reeves).

Divlji zapad, HTV 1 u 20:05h
Jim West (Will Smith) heroj je američkoga Građanskog rata, a sada specijalni agent prilično lak na okidaču. Artemus Gordon (Kevin Kline) također je američki agent, ujedno i briljantni izumitelj i sjajni prerušivač. Kada se Amerika nađe pod prijetnjom psihotičnog Arlissa Lovelessa (Kenneth Branagh), predsjednik Ulysses Grant (Kevin Kline) spojit će dvojicu agenata u tim, jedini koji može spriječiti opasnog luđaka.

Ratnici podzemlja, HTV 3 u 22:08h
Sve njujorške bande pozvane su u Bronx na dogovor oko ujedinjenja i zajedničkog djelovanja. Primirje među njima proglasio je karizmatični Cyrus (R. Hill) koji namjerava stati na čelo ujedinjenih bandi. No, na skupu ga ubije manijakalni Luther (D. P. Kelly) optuživši za umorstvo bandu Warriors i njihovog vođu Cleona (D. Wright). U općoj gužvi koju izazove dolazak policije rulja ubije Cleona, dok Cyrusovi banditi organiziraju opći lov na pripadnike Warriorsa. Na njihovo čelo stane Swan (M. Beck) pred kojim je gotovo nemoguć zadatak: mora izbjeći stotine kriminalaca koji tragaju za Warriorsima, te pritom dokazati da je pravi Cyrusov ubojica Luther...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala