Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 1.6.
Večeras iz programa izdvajamo nove nastavke zabanih serija te tri napeta filma

TV Preporuke dana - Petak 1.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak 1.6.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:15h
Fazlinovići su ponovo u financijskim problemima. Izet stoga odluči uložiti svoju ušteđevinu za crne dane u dionice. Međutim, taj njegov poslovni poduhvat i ne završava baš najbolje. Fufe je odlučio postati inovator, ali postoji mali problem – sve što on smisli uglavnom je već otprije u upotrebi. Avdija moli Faruka da ode kod njegove biše djevojke i uzme jaknu koju je on zaboravio, a Faruk kod nje provodi noć. Saznavši to, Avdija ga ganja s Fufetovim izumom Sunet 2015.

Škorpion, Doma TV u 21:35h
“Civil War” – Članovi tima Škorpion moraju ostaviti po strani svoje osobne i ljubavne probleme nakon što anonimni hakeri iz nepoznatih motiva preuzmu kontrolu nad američkim vojnim zrakoplovima i ratnim brodovima te njihove rakete upere prema američkim gradovima. “More Civil War” – Baš kad su počeli ostvarivati napredak u borbi protiv hakera koji su preuzeli kontrolu nad američkim razaračima, tim Škorpion saznaje da su hakeri preuzeli i nuklearnu podmornicu te da se spremaju lansirati nuklearni projektil.

Ray Donovan, HTV 2 u 21:35h
Finney i Cochran žele Rayu smjestiti za Varickovo ubojstvo i Ray mora dirati dokaze i Paige uzeti kao saveznicu da bi dokazao svoju nevinost. Mickey ignorira Rayeve upute da ode iz grada i izaziva sreću oproštajnom zabavom. U kući obitelji Donovan Abby i Terry zajedno pokušavaju kontrolirati Bridgetino ponašanje.

FILMOVI

Opasna šifra, HTV 1 u 20:05h
Pripadnici američke Agencije za nacionalnu sigurnost osmislili su kompleksnu komunikacijsku šifru Mercury kako bi mogli sigurno komunicirati sa svojim tajnim agentima diljem svijeta. Kako bi se uvjerili da ju je nemoguće dešifrirati, umetnuli su je u križaljku dostupnu građanima. Nakon nekog vremena na njihov se broj javi autistični devetogodišnjak Simon Lynch (M. Hughes) sa dešifriranom porukom. Ubrzo u dom Lynchevih upadne profesionalni ubojica koji smakne Simonove roditelje i pokuša ubiti Simona, no ne uspije ga pronaći. Slučaj ubijenih roditelja i nestalog dječaka padne u ruke sposobnom agentu FBI-a Artu Jeffriesu (B. Willis)...

Salt, Nova TV u 22:10h
Agentica CIA-e Evelyn Salt postaje meta lovca na glave kada bude optužena da je ruski agent spavač. U bijegu je primorana iskoristiti sve svoje vještine i iskustvo kako bi zaštitila svoju obitelj i pronašla pravog izdajicu.

Jakuza, HTV 2 u 22:23h
On je detektiv koji je proveo dio Drugog svjetskog rata u Tokiju gdje se zaljubio u prekrasnu Eiko Tanaka. Iako sretni, prosidba će biti korak više nego što si Ekio može dopustiti pa se njihova veza bolno prekida. Slomljenog srca Harry se vraća u Ameriku jer shvaća da ga više ništa ne zadržava u Japanu. Logična pretpostavka je da se više nikada neće sresti, međutim nisu ni slutili da će ih ponovo spojiti njezin brat Ken Tanaka koji je na čelu japanske bande Jakuza.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala