Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon rasističkih izjava Roseanne Barr ABC otkazao njezinu seriju
Serija je iznenada otkazana, iako je trenutno jedna od najgledanijih serija na ABC-ju

Nakon rasističkih izjava Roseanne Barr ABC otkazao njezinu seriju

ABC je odlučio iznenada otkazati hit seriju Roseanne, nakon što je jučer ujutro zvijezda serije Roseanne Barr na Twitteru objavila niz neumjerenih rasističkih tweetova. Njeni komentari doveli su do iznenadnog otkazivanja serije, unatoč tome što je trenutno najgledanija i najbolje ocijenjena njihova serija.

"Roseannine izjave na Twitteru su neumjerene, uvredljive i u potpunosti proturječe stavovima koje mi podržavamo te smo odlučili otkazati njenu seriju.", izjavila je predsjednica ABC-ja Channing Dungey.

Vijesti o otkazivanju serije došle su nekoliko sati nakon što je Roseanne objavila kako se "povlači" s Twittera - ponovno - nakon što se ispričala jer je savjetnicu bivšeg predsjednika Baracka Obame Valerie Jarrett nazvala potomkom "muslimanskog bratstva i planeta majmuna".

"Ispričavam se Valerie Jarrett i svim Amerikancima. Uistinu mi je žao radi moje neumjesne šale o njenoj politici i njenom izgledu. Trebala sam biti pametnija. Oprostite mi - moja šala je bila neprimjerena.", objavila je Roseanne. Nakon skoro cijelog dana šutnje Roseanne se ipak vratila na Twitter gdje se ponovno pokušala ispričati, kriveći utjecaj tableta za spavanje za prvi tweet, no njene su isprike naišle na negodovanje pratitelja.

Brzo nakon njene objavljene isprike Wanda Sykes, jedna od scenaristica i savjetnica serije, koja je ujedno i Afro-Amerikanka, objavila je kako više neće raditi na seriji. Sara Gilbert, koja glumi Darlene i koja je bila pokretačka sila za vraćanje serije na male ekrane, također se ogradila od Roseanne i njenih izjava i stavova.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala