Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 20.5.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo zanimljive serije i emisije te nekoliko izvanrednih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 20.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 20.5.

SERIJE / EMISIJE

Tri muškarca Melite Žganjer, HTV 1 u 20:05h
Glavna junakinja, Melita Žganjer (Mirjana Rogina), prodavačica u slastičarnici, koja dijeli stan s još dvije prijateljice, čezne da upozna muškarca svog života. Njezine prijateljice Eva (S. Vejnović) i Višnja (S. Nikolić) također su neudate. Melitin muški ideal je Juan (Filip Šovagović), junak iz španjolske serije "Robinja ljubavi", koju svakodnevno gleda na televiziji. Istodobno joj se sviđa i mladić iz susjedstva, dostavljač kolača Janko (Goran Navojec)...

Jane Eyre, HTV 2 u 20:05h
Ponešto nezgrapno poznanstvo Jane i Rochestera pretvara se u iskreno prijateljstvo koje polako kod Jane prelazi u ljubav. Navikla na malo, Jane je sretna i s malim, ponekim osmijehom i ljubaznošću osoblja dvorca, Rochesterove štićenice Adele, kao i Rochestera koji od Jane traži i neobične usluge - šutnju o tajanstvenom požaru u njegovoj ložnici, pomoć u trenutku kad je gost dvorca doživio tajanstveni napad i zamalo da nije iskrvario....

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
Nova epizoda donosi nove zabavne transformacije, a gledatelji će moći vidjeti kako će Katarina Baban postati Bruno Mars, Paola Valić Bekić bit će u ulozi Nicki Minaj, a Ana Vilenica postat će Stevie Wonder. Amel Ćurić u idućoj će epizodi biti Sylvester, Maja Bajamić postaje John Legend, dok Marko Knešaurek ulazi u ulogu Captain Jacka. Damir Poljičak postat će Alka Vuica, a vidjet ćemo i kako će se Davor Dretar Drele transformirati u Terezu Kesoviju.

FILMOVI

Ekipa za 6, RTL u 19:20h
Zabavna i dirljiva priča o posebnoj vezi između debeljuškastog robota Baymaxa i mladog genijalaca Hiro Hamade, koji udružuju snage s skupinom prijatelja kako bi zaustavili moćnog zlikovca.

Mistična rijeka, Doma TV u 19:55h
"Mistična rijeka" potresna je i slojevita drama velikana Hollywooda, glumca i redatelja Clinta Eastwooda (Unforgiven, Million Dollar Baby). Vrlo je duboko i slojevito ostvarenje koje na sjajan način priča priču o misteriji mučke smrti jedne djevojke, a koje rasvjetljava i osobne tragedije ljudi koji su svjedoci njezina ubojstva. Isto tako, precizno psihološki razrađeni likovi otvaraju brojna pitanja, uglavnom bez odgovora - poput potrebe za osvetom, vlastite traume i odnos prema prijateljstvu.

Insider, RTL 2 u 20h
Dalton Russell (Clive Owen) nije obični pljačkaš banaka. On je perfekcionista koji će zločin isplanirati do najmanjeg detalja i ništa prepustiti slučaju. Banda ulazi banku na Manhattanu, zaključava sva vrata, a ljude u banci uzima kao taoce. Detektiv Frazier (Denzel Washington) dolazi na mjestu pljačke kao glavni pregovarač. No, Dalton je uvijek jedan korak ispred zakona i sva nastojanja Fraziera da osujeti pljačku čine se uzaludna.

Ant-Man, RTL u 21:10h
Marvelov super junak Ant-Man naoružan je genijalnim odijelom s nevjerojatnom sposobnošću da se njegova snaga proporcionalno povećava smanjivanjem do veličine mrava . Scott Lang mora prihvatiti i naći svog unutarnjeg junaka te pomoći svom mentoru, dr. Hank Pymu, u planiranju pljačke koja će spasiti svijet i buduće generacije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala