Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rami Malek oduševljava kao Freddie Mercury
Stigao je prvi trailer za "Bohemian Rhapsody", dugoočekivani film o kultnoj rock grupi Queen

Rami Malek oduševljava kao Freddie Mercury

Prvi trailer za dugoočekivani biografski film o kultnoj rock grupi Queen i njihovom frontmanu Freddieju Mercuryju, napokon je predstavljen prvim trailerom. Rami Malek nalazi se u ulozi ekscentričnog pjevača, koji je preminuo 1991. godine.

Film je u pripremi još od 2010., kada je objavljena prva vijest da će se Sacha Baron Cohen naći u ulozi Freddieja Mercuryja, no glumac je nakon nekog vremena napustio produkciju radi "kreativnih nesuglasica" između njega i članova benda.

Kasnije su se pojavili novi problemi kada je redatelj Bryan Singer otpušten jer je uzimao previše slobodnog vremena i tako produživao trajanje produkcije. Palicu je preuzeo Dexter Fletcher i nastavio sa snimanjem.

Službeni sinopsis filma otkriva:

Bohemian Rapsody je proslava grupe Queen, njihove glazbe i njihovog izvanrednog pjevača Freddieja Mercuryja, koji je prkosio stereotipima i mijenjao pravila te postao jedan od najomiljenijih zabavljača na svijetu. Film prati strelovit uspon benda kroz njihove kultne pjesme i revolucionaran zvuk, njihovu skoru propast kada Mercuryjev privatni život izmakne kontroli, i njihovo pobjedonosno okupljanje uoči koncerta Live Aid, kada je Mercury, suočen sa smrtonosnom bolesti, predvodio bend u jednoj od najboljih izvedbi u povijesti rock glazbe.

Film Bohemian Rhapsody s prikazivanjem kreće krajem listopada ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #18
    2 1
    prema prema @ 18.5.2018. 14:32

    Čak i inozemni mediji, koje nisam prolistao do sad, govore nešto slično kao i ja:

    Guardian: "The first teaser for Bohemian Rhapsody has landed, and there’s a distinct lack of anything wild or interesting. Do stop this now, I’m having such a bad time" link

    Independent: "Bohemian Rhapsody trailer sparks controversy for 'ignoring' Freddie Mercury's sexuality" link

    U biopicu ništa nije važnije od prikazivanja zabranjene istine koja nam je i ovaj puta čini se uskraćena što umanjuje vrijednost filma i čini ga beskorisnim. Šta će mi film aka videospot sa fake Queenovcima, koncerte Queen-a ako želim mogu gledat i na YT .  

    Dokumentarci su mi nezanimljivi:previše naracije, a premalo autetntičnih video zapisa koji prate istu. Zato postoji film da slikom rekonstruira događaje koje dokumentarac ne može.

    Queen at LIVE AID 1985

  • #17
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 18.5.2018. 9:51

    u međuvremenu pogledati live aid '85...

  • #16
    0 0
    buffalobill buffalobill @ 18.5.2018. 9:25

    kljucne rijeci su dobrih dokumentaraca,i taj šok da nece glumiti Sacha Cohen vec nekakvi Malek..

    ali ok gledacemo pa sta bude

  • #15
    1 2
    bearfoot bearfoot @ 18.5.2018. 9:11

    čitajući ove traktate gore, vidi se kome je koji dio života lika i grupe važan,...meni uopće njegov privatni život, pogotovo seksualni nije bitan, a upitan je i psihičko-socijalni profil profil osobe koja može reći da je njegova sexsualna pohlepa bila ta koja ga je obilježila više nego njegova glazba i pjesme...e jadna ti majka...koliko sam shvatio čitajući o filmu, isti slavi njihov/njegov doprinos glazbi, njihovu kreativnost, njihovu komunikaciju prema publici i u tom kontekstu stvarno je nebitno kome je tko i kako gurao...na pozornici je čovjek bio kralj, kao frontmen, ali bez ostalih članova benda, vrhunskih muzičara, profesionalaca, isto kreativaca zaslužnih za također nekoliko najvećih hitova, pitanje je bi li Freddieva scenska karizma polučila takav uspjeh...sjetilo me to na film o Aleksandru Velikom sa Farellom, gdje su izostavili ono najbitnije o njemu, njegove spektakularne ratne strategije i pobjede, genijalni um vođe i pobjednika, već su se posvetili njegovoj psihoanalizi, navodnim strahovima i tjeskobama, kompleksima, pa je shodno tome film završio u ropotarnici filmskih promašaja...

    reče @bufallo, dokumentaraca o Freddiu i grupi ima dovoljno, i snimiti film o frddievom privatnom životu nema smisla ni svrhe, niti bi film bio komercijalno interesantan, ali snimiti film o njihovoj/njegovoj spomena vrijednoj ostavštini i glazbeno scenskoj izvedbi, to je smisleno...

  • #14
    1 1
    prema prema @ 17.5.2018. 19:35

    Ne kužiš. Kada sam rekao da je BR prezentiran kao Disney-ev crtić aludirao sam na društvenu korektnost u čijoj će maniri film izgleda biti snimljen, a ne zbog Fredijeve garderobe. :D

    BR će biti fake i naivan film bez esencije koja nas sve najviše zanima jer se neće bavit njegovim lošim stranama (sexualna pohlepa, ovisnost) koje su ga kao čovjeka obilježile i formirale čak više nego njegove pjesme pa na kraju krajeva mu i glave došle i zato ih se ako film pretendira da bude dobar mora obraditi.

    Producenti će dat pun gas da na njegovom svjetlucavom imageu izmuzu lovu od naivne publike. Znaš ono kako već ide u crtiću: ima dobrog i lošeg, al to loše je bezopasno i komično skoro jednako kao i dobro, e tako će ti nekako izgledat premisa filma.  Pure Disney. Kužiš sad? 

    Ti ne shvaćaš da bi i SOC mogao ličit na Disney-ev crtić kada bi ga producirali na isti način kao i BR. Nema to veze s bojom kože, vrstom glazbe i crnom kronikom..

Pogledaj sve komentare (18)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala