Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 13.5.
Večeras izdvajamo nove zabavne transforamcije showa "Tvoje lice zvuči poznato", seriju "Jane Eyre" i vrhunske filmove

TV Preporuke dana - Nedjelja 13.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 13.5.

SERIJE

Jane Eyre, HTV 2 u 20:05h
Upoznajemo desetogodišnju Jane Eyre koja živi u ujninu domu u Gatesheadu, te patnje u sirotištu Lowood. S 18 godina ona preko oglasa traži namještenje i kao guvernanta odlazi u Thornfield Hall gdje upoznaje karizmatičnoga vlasnika dvorca g. Rochestera.

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
Matek je odlučio u birtiji organizirati pravi plesnjak s glazbom iz 80-ih kada se znalo dobro zabavljati. Za ugođaj i svirku zadužena su Srebrna krila, band koji je nastupima slamao ženska srca i čiji hitovi se i dandanas vrte na mnogim radijskim postajama. U posljednjoj epizodi prve sezone mnoge tajne bit će razotkrivene, možda će zaiskriti pokaja stara iskra, a možda se pojavi i pokoja nova.

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
I ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuju izvrsne transformacije u popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Simpatična Katarina Baban prošloga je tjedna oduševila kao Jole, a ovoga tjedna očekuje ju transformacija u Nicole Scherzinger iz ženskog pop sastava Pussycat Dolls. Nakon prošlotjednog posljednjeg mjesta na ljestvici, Paola Valić Bekić ove će nedjelje utjeloviti jednu od najvećih ikona hrvatskog dancea, Kasandru. Matko Knešaurek ovoga će tjedna postati Katy Perry, a u izvršavanju zadatka pomoći će mu malena Uršula Divošević. Matko ne skriva svoje oduševljenje još otkad mu je na ruletu gljiva dodijelila ovaj zadatak.  Damiru Poljičaku gljiva je dodijelila transformaciju u čuvenog talijanskog tenora Luciana Pavarottija.  Sjajne transformacije na pozornici showa priredit će Maja Bajamić kao Senna M, Ana Vilenica kao dio skupine Kool & The Gang, Amel Ćurić kao Celia Cruz i Davor Dretar Drele u ulozi Boba Marleyja.

FILMOVI

Osvetnici 2: Vladavina Ultrona, RTL u 19:20h
Marvel Studios predstavlja epski nastavak najvećeg filma o super junacima svih vremena, Osvetnici 2: Vladavina Ultrona. Kad Tony Stark pokuša pokrenuti latentni mirovni program, stvari krenu naopako te najmoćniji heroji na Zemlji, Iron Man, Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Crna udovica i Hawkeye, moraju proći konačni test dok sudbina planeta visi o koncu.

Točno u podne, HTV 3 u 20:25h
"Točno u podne" kultni je vestern austrijsko-američkoga redatelja Freda Zinnemanna (Odavde do vječnosti, Čovjek za sva vremena), utemeljen na popularnom romanu Johna W. Cunninghama, The Tin Star. Jednostavna je to, no izvrsno ispričana priča o hrabrosti šerifa koji, iako mu ljudi koji bi mu mogli pomoći okreću leđa, sam odluči obraniti svoj grad i ljude...

Prljavi Harry, HTV 2 u 21h
Date li mu u zadatak hvatanje okrutnih ubojica, s lanca ste pustili pobješnjelu zvijer. On je legendarni Prljavi Harry Callahan, policajac kojega ne mogu prestrašiti ni najokorjeliji kriminalci, a kamoli birokratski šefovi. Jedini je sposoban obračunati se na pravi način s onima koji to zaslužuju. San Francisco živi u strahu, teroriziran nezamislivim zločinima i ucjenama ubojice koji sebe naziva Scorpio. Policijsku potragu predvodi beskompromisni Harry Callahan (Clint Eastwood), poznat po nadimku Prljavi Harry, inspektor koji ne poštuje nikakva pravila, ne nosi pancirku ni propisano oružje i izgleda kao da uživa u zagorčavanju života svojim nadređenima.

Riddick, RTL u 22:05h
Ostavljen na suncem spaljenom planetu Riddick se suočava s izvanzemaljskom vrstom predatora. Aktiviranjem sigurnosne zrake njegov signal primaju dva svemirska broda. Jedan nosi novu vrstu plaćenika, a drugim upravlja čovjek iz Riddickove prošlosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala