Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 11.5.
Večeras iz programa, uz zanimljive serije, izdvajamo nekoliko vrhunskih filmova, među kojima su "Kum" i "Rocky 4"

TV Preporuke dana - Petak 11.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11.5.

SERIJE

Inspektor Montalbano, HTV 2 u 20:05h
Inspektor Montalbano sigurno nije tako zamišljao svoj rođendan: prvo ga napadne ulični huligan, za kojeg se naknadno ispostavi da je posvojeni sin predsjednika pokrajine. Nakon što ga Montalbano privede, ovaj ga pred svima počne ocrnjivati. Da stvar bude još gora, Montalbano mora istražiti i pritužbu protiv svog zamjenika Augella koji je navodno optužio poslovođu samoposluživanja da je ukrao vlastiti utržak. Nakon što poslovođu nađu mrtvog u uredu, istražitelj dospije u središte medijske pozornosti.

Čista ljubav, Nova TV u 20:15h
Andrija dolazi Dominiku pod lažnom izlikom i pronalazi CD sa snimkom Asjine smrti. Prije no što ga odnese Ranku, Andrija pogleda snimku, napravi kopiju i Ranku odnese original. Nakon što Tomo suoči Editu s time da je dala Ranku lažni alibi, on pronalazi ucjenjivačko pismo. Tomo i Sonja shvaćaju da se događa nešto sumnjivo. Goga od Profesora saznaje za Rusovu smrt. Emina odlazi na spoj sa Dominikom, a ljubomorni Vlado ju prati. Eminine napore da od Dominika sazna nešto o sestrinoj smrti prekida ljubomorni Vlado. Ona traži od Dominika da ga potjera, što potpuno šokira i povrijedi Vladu. Emina se opire agresivnom Dominiku, no ostavlja prostor da se njihov odnos nastavi. Blaženka sređuje posao Štefu – biti će smetlar.

Castle, Doma TV u 23:05h
Trag s poprišta ubojstva vozača oklopljenog vozila vodi Beckett i Castlea natrag na jedan stari slučaj koji je riješio Esposito. No javljaju se komplikacije kada doznaju da im Esposito možda nije rekao sve o svojoj prošlosti s počiniteljem.

FILMOVI

Kum, HTV 1 u 20:05h
Po povratku iz Drugoga svjetskog rata, Michael Corleone (Al Pacino) ima dvije stvari na umu: želi se odmoriti od ratnih strahota i nipošto ne želi ući u obiteljski posao, što, naravno, nije po volji njegovom ocu, mafijaškom donu Vitu Corleoneu (Marlon Brando). Don Vito je dobar i obziran prema onima koji ga poštuju, ali nasilan i nemilosrdan kada se nešto ispriječi blagostanju njegove obitelji. Smatrajući kako se stari kodeksi časti trebaju nastaviti poštovati i slijediti kao najbolje upute uspješnog poslovanja, don Vito se sukobljava s rivalima koji planiraju započeti unosan posao raspačavanja droge. Sukob koji će ta suprotstavljena viđenja mafijaškog posla i odgovornosti izazvati bit će jako krvav, a posebnu cijenu platit će Michael, odnosno njegovi snovi i želje.

Brzi i žestoki 7, RTL u 20:10h
Novo poglavlje planetarno popularnog serijala režirao je James Wan, a glumački tim i ovoga puta čine Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyse Gibson, Chris "Ludacris” Bridges, Elsa Pataky i Lucas Black kojima se u novim oktanskim avanturama pridružuju Jason Statham, Dijmon Housou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel i Kurt Russell.

Zaborav, RTL u 23h
Jack Harper jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji, uništenoj dugogodišnjim ratom protiv Scava. Njegova misija izdvajanja vitalnih resursa se bliži kraju. On patrolira nebom, a otkriće srušenog svemirskog broda s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

Rocky 4, HTV 2 u 23:22h
Saga o usponu i uspjehu boksača Rockyja Balboe, koja je počela 1976., gotovo deset godina kasnije doživjela je vrhunac u četvrtom dijelu, dobrim djelom zahvaljujući Dolphu Lundgrenu, koji se proslavio ulogom sovjetskog boksača. Cijeli film vodi vrhuncu i srazu Rockyja i Drage, nezaboravnim i zapanjujućim scenama u ringu koje su, iako pomno koreografirane, bile toliko zahtjevne i autentične da je Stallone tijekom snimanja morao potražiti i liječničku pomoć!

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala