Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


A najljepša glumica je...
Audrey Hepburn - izborom gledatelja Sky HD-a proglašena najljepšom glumicom svih vremena

A najljepša glumica je...

Dolazi velika holivudska noć, stižu Oscari. Raskošne haljine spremne su, a vojska frizera i šminkera u punoj pripravnosti kako bi najljepše žene Hollywooda zablistale u punom sjaju. Dobra je to prilika da podsjetimo na nedavni izbor najljepše filmske glumice svih vremena koji je organizirao Sky HD.

Prema glasovanju njegovih gledatelja, najljepša je Audrey Hepburn. Šarmu zvijezde "Doručka kod Tiffanyja" morale su se pokloniti i božice današnjeg Hollywooda poput Angelina Jolie, Catherine Zeta Jones, Keira Knightley ili Halle Berry.

Evo i cjelovita popisa 20 najljepših:

2. Angelina Jolie
3. Grace Kelly
4. Marilyn Monroe
5. Sophia Loren
6. Catherine Zeta Jones
7. Elizabeth Taylor
8. Keira Knightley
9. Halle Berry
10. Brigitte Bardot
11. Julia Roberts
12. Vivien Leigh
13. Nicole Kidman
14. Cameron Diaz
15. Doris Day
16. Scarlett Johansson
17. Charlize Theron
18. Jennifer Aniston
19. Michelle Pfeiffer
20. Liv Tyler

"Filmska ljepota podrazumijeva ljepotu u pokretu a ne samo ljepotu na fotografijama. Ljepota Audrey Hepburn vanvremenska je, a njezino lice izvanredno lijepo te iznimno ekspresivno. Upravo to što ekspresivnost nikad nije umanjivala njezinu ljepotu pokazuje da ta ljepota nije rezultat samo dobre genetike." – tako je Nicola Moulton, urednica rubrike Ljepota i zdravlje u časopisu Vogue ukratko prokomentirala izbor.

Ono što je uočljivo već iz prvog pogleda na Top 20 izostanak je glamuroznih filmskih diva iz zlatne ere Hollywooda (primjerice Ave Gardner), a također je moguće primjetiti da su se tek tri plavuše probile među prvih deset (premda ih je desetak među prvih dvadeset) kao i izostanak nekih od kraljica današnjih crvenih tepiha (primjerice Penelope Cruz).

No, ljepota je u očima promatrača i svatko od nas ima svoje favorite. Tko zna, možda i oskarovska večer koja je pred nama promijeni redosljed na nekom od sljedećh sličnih izbora.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala