Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 15.4.
Nedjeljnju večer provedite pred malim ekranima gdje vas očekuju zabavni filmovi i serije, te nova emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato"

TV Preporuke dana - Nedjelja 15.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju 15.4.

SERIJE / EMISIJE

Poldark, HTV 2 u 20:05h
Ross se ukrca na krijumčarsko putovanje na otoke Scilly kako bi se upoznao s Markom Danielom, ali u njegovoj odsutnosti George se počne udvarati Elizabeth. Caroline nagovori Dwighta da moraju pobjeći u Bath, a kapetan McNeil planira postaviti zasjedu krijumčarima kad budu na povratku.

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
Nove fenomenalne transformacije očekuju nas u novoj epizodi. Maja Bajamić će biti Jasmin Stavros, Ana Vilenica postat će Lana Jurčević, dok će Matko Knešaurek utjeloviti jednu od članica grupe 'Spice Girls'. Drele će postati Cher, Amel Ćurić bit će J Balvin, a Katarina Baban nastupit će s pjesmom Prljavog kazališta. Paola Valić bit će Taylor Swift, a Damir Poljičak utjelovit će legendarnog Joea Cockera.

Agent X, Doma TV u 23:35h
John krši protokol bratstva agenata X kako bi zaštitio bivšu ljubavnicu od članova tajne grupe iz Washingtona koja želi srušiti predsjednika. U međuvremenu, Natalie, Malcolm i Sudac Thorne (gostujuća zvijezda James Earl Jones) pokušavaju otkriti urotnike. Trag tajne grupe vodi Johna do meksičkog grada u bezvlađu gdje se umiješa u pogibeljnu bitku između lokalnog vođe kartela kojeg zovu El Diablo i policijskog narednika. Istovremeno Natalie istražuje romantičnu vezu između svoga mrtvoga supruga i zaručnice svog političkog protivnika, predsjednika parlamenta Milesa Lathama.

FILMOVI

Hellboy 2: Zlatna vojska, RTL 2 u 20h
Drevno primirje između ljudi i nevidljivog kraljevstva fantazije je prekinuto i pakao na zemlji samo što nije eskalirao. Odmetnuti princ fantastičnog kraljevstva, Nuada, daje se u potragu za ključem koji će mu dati kontrolu nad nezaustavljivom vojskom .Tko može spasiti svijet od uništenja? Kad je takva prijetnja u pitanju nema dvojbe. Iako ima rogove i crvene je boje, on je jedini koji može obaviti posao.

Putovanje u središte Zemlje, Doma TV u 20h
Brendan Fraser glumi profesora Trevora Andersona, znanstvenika čije nekonvencionalne hipoteze izazivaju smijeh akademske zajednice. U ekspediciji na Island zajedno sa svojim nećakom, Seanom Andersonom, nabasat će na nevjerojatno otkriće, koje će ih odvesti na uzbudljivo putovanje ispod zemljine površine.

Zdrpi i briši, Doma TV u 21:45h
Boksački promotor, kradljivac, narkošefovi, nepobjedivi boksač, okorjeli gangsteri…i - jedan neobičan pas. Svijet filma "Zdrpi i briši" gusto je naseljen najnevjerojatnijim likovima, a radnja ne ostavlja vremena logici. U potrazi za ukradenim dijamantom, bitna je samo čista, 84-karatna – zabava!

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala