Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 14.4.
Subotnju večer provedite pred malim ekranima gdje vas očekuje zanimljivi sadržaj iz kojeg izdvajamo novu sezonu "Zvjezdica"

TV Preporuke dana - Subota 14.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 14.4.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20h
Čiji dobar glas će se daleko čuti, imaju li Frank Sinatra i Tina Turner nasljednike i tko će biti nova Zvjezdica gledatelji će saznati na kraju treće sezone popularnog dječjeg glazbeno-natjecateljskog showa koji počinje u subotu, 14. travnja u 20 sati na RTL-u! Pod voditeljskom palicom Doris Pinčić Rogoznica, uz brižni zagrljaj suvoditelja Borisa Hrepića te pred strogim i pravednim sudom žirija kojeg čine Indira Levak, Mia Negovetić, Enis Bešlagić, Zdravko Šljivac i Luka Nižetić na pompoznu pozornicu stat će 70 klinaca do 16 godina starosti.

Milostiva prije svega, HTV 3 u 21h
Hyacinth se veseli dražbi izvan grada i druženju s aristokracijom. Richard se odmah neizmjerno zabrine da bi Hyacinth mogla potrošiti mnogo više nego što imaju.

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:38h
Jon se priprema za sukob. Sansa pokušava razgovarati s Theonom. Brienne čeka znak. Stannis ostaje tvrdoglav. Jaime se pokušava opet povezati s obitelji.

FILMOVI

Transformeri, RTL 2 u 20h
Prije mnogo godina, na udaljenom planetu Cybertron vodio se rat između plemenitih Autobota i prevrtljivih Decepticona, različitih vrsta robota koji se mogu transformirati, koji su se bili sukobili zbog kontrole nad mističnim talismanom koji svome vlasniku omogućava neograničenu moć. Autoboti su talisman uspjeli prokrijumčariti s planeta, ali za njim je krenuo i zli Megatron. Čitavo stoljeće kasnije, na Zemlji, na kojoj ljudi ništa ne znaju o toj bitci, Sam Witwicky (Shia LaBeouf) kupuje svoj prvi automobil, ne znajući kako je vozilo ujedno i Autobot Bumblebee. Robotov zadatak je Samova zaštita, jer mladić posjeduje naočale na koje je prije mnogo godina ucrtana mapa do talismanova nalazišta. Zle snage neće dozvoliti da ih to spriječi u naumu.

Spider-Man 2, HTV 1 u 20:05h
Prošle su dvije godine otkad je samozatajni Peter Parker (Tobey Maguire) odlučio napustiti svoju dugogodišnju ljubav Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) i kročiti kroz život kao Spiderman. Peter se mora suočiti s novim izazovima u svojoj borbi s "darom i kletvom". Ali sve što je Peteru drago bit će dovedeno u opasnost u sukobu s moćnim zlikovcem dr. Hobotnicom znanim pod imenom Doc Ock (Alfred Molina).

Misija: Bijela kuća, Nova TV u 21:30h
Policajac John Cale (Tatum) upravo je dobio odbijenicu za svoj posao snova – rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom Predsjednika SAD-a Jamesa Sawyera (Foxx). Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćerku, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim treucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne skupine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala