Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tomo i Anezi pobijedili i osvojili imunitet, Karla napustila kuću
Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu napetu večer

Tomo i Anezi pobijedili i osvojili imunitet, Karla napustila kuću

Nakon što je Antonija najavila samo neka od iznenađenja koja nas očekuju, prisjetili smo se najzanimljivijih glazbenih događaja ovoa tjedna, ali i odnosa koji je već danima glavna tema u BB kući - onaj Bojana i Ana-Marije.

Nakon priloga, Antonija se po prvi put javila stanarima kako bi im najavila da je sve spremno za početak ''BB talent showa'' koji se odvijao u studiju!

Led je hrabro probio tim ''Waterloo'' koji čine Ana, Orky, Ribica i Marijan, a izveli su Abbin klasik ''Waterloo'' i Tajčin hit ''Hajde da Ludujemo''.

Nakon njih uslijedio je tim ''Tsunami'', koji je pokazao sve svoje glazbene vještine izvodeći istoimenu Rozginu pjesmu te neponovljivi ljetni hit ''Despacito'' Luisa Fonsija.

Treći je na redu tim koji je brojčano najmanji, no jedan njegov član se glazbom ipak bavi profesionalno. Riječ je o Anezi i Tomislavu, koji su čitav tjedan uvježbavali uspješnicu Novih Fosila ''Ja sam za ples'' te vrlo zahtjevnu  ''I wanna dance with somebody'' Whitney Houston. 

Posljednji su svoje plesno i pjevačko umijeće pokazali članovi tima ''Glee'' - Ana-Marija, Antonio, Lucija i Bojan, koji je nastupio unatoč ozljedi. Zbog zahtjevne koreografije, ekipa je svoj nastup morala izvesti u dvorištu kuće. Izveli su spoj pjesama ''Umbrella'' i ''Singing in the rain'' te dio velikog domaćeg hita ''Ima li nade za nas?''.

Antonija se zatim ponovno javila stanarima s još jednom važnom viješću - pobjedu u prvom BB talent showu osvojio je tim ''Whitney'', Tomo i Anezi koji su, osim laskave titule, osvojili i imunitet! Drugoplasirani tim je tim ''Glee'', a treće je mjesto zauzela ekipa ''Tsunami''. Nominirana Anezi tako je ovoga puta spašena, dok je Tomo osvojio imunitet za sljedeći tjedan.

No osim sretnih vijesti, vrijeme je da Antonija stanarima obzanani i tko će večeras napustiti kuću!

Odlukom gledatelja, sa svojim se sustanarima zauvijek pozdravila 19-godišnja Splićanka Karla Jakelić, koja je u kući provela nešto više od mjesec dana.

Kao i svake nedjelje, kraj emisije rezerviran je za napete nominacije. Stanari ovaj tjedan nisu mogli nominirati Tomu koji je osvojio imunitet pobjedom u 'BB talent showu', Bojana koji je izravno nominiran jer ima smrtonosnu nominaciju, ali ni Luciju koja je kažnjena zbog višestrukih prekršaja ponašanja i razgovora o nominacijama te je izravno nominirana niti može nominirati ostale.

Ana, koja ima dodatan bod pri nominacijama, 2 boda dala je Antoniju, a druga 2 boda pripala su Ana-Mariji. Ana-Marija je svoja 2 boda dodijelila Marijanu, a  1 bod Lidiji. Anezi je javno 2 boda dala Ana-Mariji, a 1 bod Marinu. Antonio je svoja dva boda dao Marinu, a 1 bod Lidiji. Nikola je svoja 2 boda dodijelio Marinu, a 1 bod pripao je Marijanu. Bojan je 2 boda dodijelio Bogi, a 1 bod Marijanu. Lidija je 2 boda dala Antoniju, a 1 Marijanu. Marijan je svoja 2 boda namijenio Antoniju, a 1 bod Marinu. Marin je 2 boda odlučio dodijeliti Antoniju, a 1 bod Anezi. Orky je 2 boda dao Lidiji, dok je 1 bod pripao Antoniju. Tomislav je 2 boda dodijelio Marijanu, a 1 bod odlučio je dati Lidiji.

Big Brother je uskoro obznanio stanarima kako su ovaj tjedan nominirani: Bojan, Lucija, Antonio, Marin, Lidija i Marijan.

Za kraj uzbudljive večeri, Antonija je kratko najavila još jednu zagonetku koja će se otkriti tijekom sljedećeg tjedna kada bi na površinu mogle izaći neke istinske razlike između muškaraca i žena. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala