Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 7.4.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo pregršt hit filmova te prvu epizodu vrhunske dokumentarne serije "Plavi planet 2"

TV Preporuke dana - Subota 7.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 7.4.

SERIJE

Plavi planet II, HTV 2 u 20:05h
Ova dokumentarna serija pruža vrhunsko filmsko iskustvo i vodi gledatelje u čarobnu pustolovinu kroz najveće, ali najslabije istraženo područje našeg planeta - oceane. Otkad je 2001. emitirana prva serija "Plavi planet", naše razumijevanje života u podmorju potpuno se promijenilo. Putujući od ledenih polarnih mora do blistavog plavetnila koraljnih atola, serija će podijeliti s nama ta zapanjujuća otkrića.

Milostiva prije svega, HTV 3 u 21:05h
Hyacinth se zaprepasti kad nije osvojila prvu nagradu na lokalnom sajmu za "cvjetni aranžman u slobodnom stilu". Da bi sve bilo još gore, pobjednik je izvjesna Lydia Hawksworth, gospođa koja se na Hyacinthinoj večeri sumnjivo ponašala.

Smrtonosno oružje, Nova TV u 21:30h
Riggs i Murtaugh uvučeni su u opaki svijet teorija zavjere. U međuvremenu Riggsova veza s Molly napreduje, a Murtaugh i Trish pokušavaju upisati Harper u elitni vrtić. Božić je te se obitelj Murtaugh zaputila na Havaje. Međutim, Murtaugh mora odgoditi godišnji kad Riggsa i njega pozovu zbog slučaja ubojstva, a žrtva je stari prijatelj. U međuvremenu Riggs primi iznenađujući poziv od rođaka baš uoči Božića.

FILMOVI

Lara Croft: Tomb Raider, RTL 2 u 20h
Pripadnica bogate britanske aristokratske obitelji, Lara Croft (Angelina Jolie) je arheologinja koja uživa u sakupljanju antiknih predmeta iz ruševina hramova i starih gradova te ne preže ni pred najopasnijim preprekama kako bi ostvarila svoje namjere. Tajno društvo Iluminati traži talisman koji će vlasniku omogućiti kontrolu vremena, a pronaći ga mogu samo u tjednu posebnog slaganja planeta Sunčevog sustava, što se zbiva jednom u pet tisuća godina, i upravo sada. Upravo je Lara u posjedu ključa koji bi iluminatima umnogome pomogao u potrazi pa joj ga oni planiraju ukrasti.

Erin Brockovich, Doma TV u 20h
Tračak svjetla za mladu samohranu majku dolazi iz najmanje očekivanog pravca - sudskog sraza s mega-korporacijom. Nakon izgubljenog sudskog spora, Erin Brockovich (Julia Roberts) zapošljava se kod svojeg odvjetnika, Eda Masryja (Albert Finney), kao recepcionistica. Erin uskoro otkriva kako se u malom kalifornijskom mjestu Hinkley odigrava prljava rabota: velika tvrtka, "Pacific Gas & Electric" pokušava prikriti ekološku katastrofu velikih razmjera u kojoj su posve kontaminirani izvori pitke vode, što je u konačnici rezultiralo brojnim bolestima lokalnog stanovništva. Korak po korak, Erin pridobiva mještane na svoju stranu i, prikupivši 600-tinjak tužbi s Edom pokreće tužbu protiv odgovorne tvrtke.

Špijunka, RTL u 20h
Melissa McCarthy glumi Susan Cooper, skromnu CIA uredsku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

Spider-Man, HTV 1 u 20:05h
Studenta Petera Parkera (Tobey Maguire) ugrize genetički preinačen pauk. Peter ubrzo otkriva da posjeduje neobične moći: nadaren je snagom i sposobnostima pauka s posebno izoštrenim paukovskim osjetilima. U međuvremenu, megalomanski biznismen, Norman Osborn, (Willem Dafoe) također prolazi kroz neke neobične mijene. Eksperimentalna mu je formula eksplodirala u lice, povećavajući mu inteligenciju i snagu, ali ga je istodobno i izludila. On postaje Zeleni vilenjak, najveći neprijatelj Čovjeka pauka, koji će zavjet Petera Parkera o borbi protiv kriminala i pomaganju nedužnima staviti na krajnju kušnju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala