Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 6.4.
Iz večerašnjeg televizijskog programa, osim zabavnih i zanimljivih serija izdvajamo i tri fantastična filma

TV Preporuke dana - Petak 6.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6.4.

SERIJE

Čista ljubav, Nova TV u 20:15h
Profesor je jako nervozan oko susreta sa sinom i to na Andrijin rođendan. Potraži podršku kod Edite, ali ona je toliko obuzeta svojim problemima da ga na koncu teško uvrijedi. Profesor nakon toga doživi napad panike i srčanu epizodu te završi na Hitnoj i zakasni Andriji na dogovor. I dok Jasna tješi očajnog Profesora, Andrija u romantičnim okolnostima upozna Gogu. Među njima se odmah stvori privlačnost, a njihov spoj završi poljupcem. Rus otkriva Ranku da je Sonja trudna, a Ranko zaključuje da je dijete pravno njegovo, jer su on i Sonja još uvijek u braku. Sonja posjećuje Tomu u zatvoru, oboje su očajni, ne znaju kako zaustaviti Ranka. Sonja, u strahu za sve njih, ali i za svoje dijete, odlazi kod ginekologinje ne bi li saznala gdje je Snježana, koja jedina može utjecati na Ranka. Tomo saznaje da ga ne puštaju iz pritvora jer je Dom podigao tužbu. Branka posjećuje staru Ravnateljicu Doma, u nadi da će pomoći Tomi. Štef isplaćuje Blaženku, a njihov susret vidi Dina koja ga pita što se događa. Štef je na mukama što reći.

Ray Donovan, HTV 2 u 21:38h
Ray je u zamjenu za Terryjevo oslobađanje postao ekskluzivni zaposlenik organizacije Finney i gasi vatre dok Paige pokušava prodati studio Kinezima da može kupiti momčad NFL-a. Terry se loše prilagođava na život izvan zatvora i zatekne ga zabava za dobrodošlicu koju ne želi, a Mickey mu je organizira. Abby ide u Boston i opet se poveže s obitelji iz Southieja, koju godinama nije vidjela, pa i sa sestrom, koja mrzi Raya. Bez roditelja u kući Conor markira iz škole i organizira tulum, ali uvali se preko glave. Bridget se ljuti na učitelja matematike, no otkriva njegovu tragičnu prošlost.

Odgoj za početnike, RTL 2 u 23:20h
Kako izgleda kad u jednu posve čudnu i disfunkcionalnu obitelj neočekivano stigne beba? Sa svoje 23 godine, Jimmy Chance (Lucas Neff) nije puno toga postigao u životu. Zarađuje čisteći bazene, svakodnevno tulumari i živi s mamom Virginijom (Martha Plimpton), ocem Burtom (Garret Dillahunt) te čangrizavom bakom Maw Maw (Cloris Leachman). Njegov se život iz temelja mijenja kad se ispostavi da je njegova simpatija Lucy (Bijou Phillips), s kojom je doživio avanturu za jednu noć, zapravo tražena kriminalka koju je upravo njegova majka pomogla uhititi i strpati u zatvor. Nekoliko mjeseci kasnije, Jimmy doznaje da je Lucy trudna te da će postati otac malene djevojčice Hope o kojoj mora preuzeti brigu jer Lucy neće tako skoro izaći na slobodu. Jimmyjevi roditelji, koji su i sami vrlo mladi dobili dijete, nisu presretni novim, neočekivanim članom obitelji i nemaju namjeru sve još jednom prolaziti ponovno, no Jimmy je odlučan brinuti se za svoje dijete.

FILMOVI

Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera, RTL u 20h
Crni biser je gusarski brod o kojemu govore mnoge karipske legende. Iako mnogi tvrde da je riječ o pukoj utvari nastaloj u mornarskim glavama omamljenim rumom, crna do zuba naoružana lađa zloglasnoga kapetana Barbosse (G. Rush) jedne noći napada palaču britanskoga guvernera Swanna (J. Pryce) i otima njegovu jedinu kćer Elizabeth (K. Knightley). Iako je djevojka obećana drugome, mladi kovač Will Turner (O. Bloom) odluči krenuti u potragu za fantomskim brodom i spasiti ljepoticu koju ljubi svim srcem. U pomoć mu priskače neobični kapetan Jack Sparrow (J. Depp), još jedan od glavnih likova starih gusarskih priča, ali i neodoljivi pustolov koji ima rješenje za svaku nevolju..

Kriminalci na godišnjem, HTV 2 u 22:33h
Harry Walters (R. Fiennes), londonski gangster, pošalje dvojicu irskih plaćenih ubojica Kena (B. Gleeson) i Raya (C. Farrell) da se prikriju u Bruges, u Belgiji, nakon što im se izjalovio plan u londonskoj crkvi. Ken je vrlo iskusan u svojemu poslu, inače očaran srednjovjekovljem, a gaji očinski stav prema mladom Rayu. Rayu je dosadno i jedva čeka povratak kući. Međutim, Ray upozna preprodavačicu droge, mladu Chloë, koja se mota oko američke filmske ekipe. Osim toga, susret i nezgoda s kanadskim turistom, a nakon toga i s Chloinim mladićem zakomplicirat će mu prvotno monotoni boravak u gradu koji mu se ne sviđa...

Ukradeni identitet, Nova TV u 22:30h
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje a drugi čovjek je preuzeo njegov identitet. Dok mu vlasti ne vjeruju, progone ga misteriozni ubojice i nalazi se u bijegu napušten i sam. Pomaže mu nenadana saveznica, a on sve dublje zadire u misterij koji će ga natjerati da preispita svoj zdravi razum, identitet i koliko je zapravo daleko spreman ići kako bi otkrio istinu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala