Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Javier Bardem postaje španjolski istraživač Hernan Cortes
Amazon Studio radi novu mini-seriju s Bardemom u glavnoj ulozi, uz produkciju Stevena Zailliana i Stevena Spielberga

Javier Bardem postaje španjolski istraživač Hernan Cortes

Javier Bardem spreman je za novu ulogu španjolskog istraživača Hernana Cortesa, u novoj Amazonovoj mini seriji iz pera scenarista Stevena Zailliana i uz produkciju Stevena Spielberga.

Iz Amazon studija stiglo je odobrenje za još neimenovani projekt, koji će se sastojati od četiri epizode. Scenarist Schindlerove liste Zaillian adaptirao je scenarij za male ekran, dok je originalni scenarij napravio poznati hollywoodski scenarist Dalton Trumbo, još u 60-ima.

"Cortesova epska otkrića oblikovala su svijet kakav danas znamo i kroz umove Stevena Spielberga, Stevea Zailliana i Javiera Bardema, odvest ćemo svoje gledatelje na uzbudljivo putovanje.", rekla je Sharon Yguado iz Amazona. "Postoji nekoliko trenutaka u povijesti koji su oblikovali cijelu kulturu kao što je Cortesova priča, i ova će serija biti ispunjena dramom i avanturom."

Cortes je bio istraživač, koji je živio u Španjolskoj u 16. stoljeću. On se usprotivio španjolskoj vlasti kako bi predvodio ekspediciju u današnji Meksiko, što je na kraju rezultiralo padom Aztečkog carstva.

"Počašćen sam što mogu biti dio ove epske priče - priče pune drame i sukoba unutar tog golemog povijesnog spektakla gdje se dvije udaljene civilizacije sukobljavaju na vrhuncu svojih vladavina.", rekao je Bardem i dodao: "Ono najbolje i najgore u ljudskoj naravi dolazi na svjetlo. Za glumca ne postoji bolji izazove nego sudjelovati u takvom jedinstvenom projektu, koji me već godinama zanima."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala