Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za 3. sezonu Into the Badlands: Pridruži nam se ili umri
Službeni trailer za 3. sezonu "Into the Badlands" uvodi u seriju novog glavnog negativca, Pilgrima (Babou Cessay) te ukratko prikazuje rat između baruna Badlandsa

Trailer za 3. sezonu "Into the Badlands": Pridruži nam se ili umri

Razvijen od kreatora Smallvillea Alfreda Gougha i Milesa Millara, Into the Badlands je serija koja obiluje borilačkim vještinama u post-apokaliptičkom svijetu. Serija slijedi Sunnyja (Danny Wu), rođenog ubojicu koji na leđima tetovira crtice za svako ubojstvo, te MK-a (Aramis Knight), mladića s tajanstvenim moćima povezanom s mitskim gradom Azra koji još nitko nije uspio pronaći. Baruni kao što su Widow (Emily Beecham) ili Quinn (Marton Csokas) često koriste Sunnyja i MK-a kao pijune u njihovoj želji za preuzimanjem kontrole nad kompletnim Badlandsima.

AMC je objavio puni službeni trailer za 3. sezonu koja na male ekrane stiže 22. travnja. Trailer daje obožavateljima pogled na novog antagonista, Pilgrima, vjerskog fanatika koji želi izgraditi "novo kraljevstvo". Uz vojsku iza sebe, Pilgrim dolazi u Badlandse nudeći spasenje, ali zahtijeva pokornost. Prozivajući se Mesijom, Pilgrim traži od MK-a da mu se pridruži u donošenju nade u Badlandse. Pod njegovim zapovjedništvom su dva nemilosrdna tinejdžerska vojnika s crnim očima, koji izgledaju kao da posjeduju istu moć kao MK. Također se vraća i Nathaniel Moon (Sherman Augustus), iznimno vješti mačevaoc kojeg smo imali priliku vidjeti u jednoj epizodi sezone 2.

Serija je prošle godine obnovljena za treću sezonu od 16 epizoda. Showrunner Alfred Gough obećao je da će u novoj sezoni biti krvavijih i luđih scene borbe, što je potvrđeno u traileru s nekoliko bitaka mačevima i impresivnim brojem odrubljenih glava.

D.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala