Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Luciano i Dubravka zauvijek napustili BB kuću, sljedeći tjedan posebna misija!
Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu napetu večer prepunu uzbuđenja!

Luciano i Dubravka zauvijek napustili BB kuću, sljedeći tjedan posebna misija!

 Foto: RTL

U nedjelju je kuću, odlukom gledatelja, zauvijek napustio jedan od nominiranih stanara, no ni ostali stanari nisu bili sigurni jer, kako je Antonija bila najavila, kuću napušta još jedan stanar, u brzinskom 15-minutnom glasovanju.

A tek trenutak nakon što je otkrila samo neka iznenađenja večeri, oglasio se i sam Big Brother koji ju je upozorio da, baš kao i svi stanari tijekom cijelog tjedna, i ona sve što vidi i čuje mora promatrati s oprezom!

Nakon iznenadnog Big Brotherovog javljanja, u prilogu smo se podsjetili kako je izgledao ovotjedni zadatak, koji je stanarima donio mnoštvo bizarnih izazova, ignoriranja očitog i suočavanja s najvećim strahovima.

Antonija se po prvi put javila stanarima, no kao glasnik loših vijesti – odlukom gledatelja, 19-godišnji Luciano Plazibat zauvijek se pozdravio sa sustanarima i pridružit će se Antoniji u studiju.

Simpatični je Solinjanin u studiju komentirao svoj boravak u kući, no imao je još jedan mali zadatak - prenijeti nekome smrtonosnu nominaciju koju je njemu ''poklonio'' Tomo. Luciano se odlučio za Bojana

Big Brother se javio stanarima s novim iznenađenjem – iako je Luciano odlukom gledatelja napustio show, svatko od njih bori se sam za sebe pa tako imaju samo 15 sekundi u ispovjedaonici reći razloge zbog kojih bi baš oni trebali ostati u showu.

Nakon što su gledatelji ispred malih ekrana dobili samo 15 minuta kako bi svojim pozivima odlučili tko će biti drugi stanar koji napušta kuću, Antonija se još jednom javila stanarima kako bi im priopćila loše vijesti.

Drugi stanar koji napušta kuću odlukom gledatelja je 46-godišnja Dubravka Ujević Veron

Antonija je iz publike pozvala Aninog zaručnika Antu pred kojim je poseban tajni zadatak – ući će u kuću odjeven u kostim nindže te Ani, kako ga ne bi prepoznala, te joj ostaviti maleni poklon.

Antonija je za kraj večeri stanare razveselila viješću kako su večeras pošteđeni nominacija. Također, obavijestila ih je kako ovoga tjedna nemaju tjedni zadatak, no imaju posebnu misiju u kojoj će morati pokazati svoja velika srca.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala