Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 23.3.
Iz večerašnjeg televizijskog programa izdvajamo izvanredne filmove i serije, te prijenos dodjele nagrada Porin

TV Preporuke dana - Petak 23.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23.3.

EMISIJE / SERIJE

Dodjela glazbene nagrade Porin, HTV 1 u 20:05h
HTV izravno prenosi jubilarnu 25. dodjelu glazbene nagrade Porin, koja se ove godine održava u splitskoj Spaladium areni. Voditelji dodjele te prestižne nagrade bit će Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a kroz brojne kategorije vodit će nas i dobro poznati glas Duška Ćurlića. Porin se dodjeluje u 35 kategorija, a u TV prijenosu bit će dodijeljeno njih 13.

Ubojstvo u Walesu, HTV 2 u 20:05h
Mathias je pod pritiskom. Njegova supruga Meg pojavila se u Aberystwythu, a on je pod istragom IPCC-ja nakon što je u prošloj epizodi poginula Mari Davies. Dobrodošli bijeg pružit će mu novi slučaj. Na izoliranom obronku pronađen je ustrijeljeni vozač autobusa. Tim mora ispitati osumnjičenika, ali Mathias vjeruje da on nije ubojica. Zbog trenutačnog stanja uma fascinira ga životni odabir bivšeg vojnika Johna Bella. Zna da ne može više dugo izbjegavati Meg.

Supergirl, Doma TV u 22:20h
Skupina pljačkaša predvođena Chetom Minerom izaziva Supergirl koristeći se izvanzemaljskim oružjem. Cadmus zahtijeva da se na njih primijeni zakon o amnestiji. Lena priređuje dobrotvornu zabavu koju napadaju Minerovi ljudi. Ali zabava je bila samo varka kako bi se namamilo pljačkaše. Lenini ljudi aktiviraju napravu koja uništava izvanzemaljsko oružje i pljačkaši su uhićeni, ali su s Minerom ubijeni prije nego što uspiju izdati Cadmus. Otkriva se ipak da je na čelu Cadmusa Lillian, Lenina pomajka. Kara dovodi Mon-Ela u CatCo gdje bi trebao raditi. Ali kad on neprestano ignorira naredbe, otpuštaju ga. Alex uvjerava Karu da mu mora dopustiti da sam izabere svoj put. James počinje operirati kao ulični osvetnik. Winn je u početku protiv toga, ali poslije mu pomaže i napravi mu kostim. Alex saznaje da je Maggie prekinula sa svojom prijateljicom i nastoji je razvedriti. Maggie uviđa da je i Alex lezbijka, a i Alex tada prihvaća tu činjenicu.

FILMOVI

3 dana za ubojstvo, RTL u 20h
Iskusni CIA-in agent Ethan Renner (Kevin Costner) u timu je koji lovi trgovca oružjem, poznatog kao Vuk (Richard Sammel), i njegovu desnu ruku Albina. I dok operativci promatraju Albina u hotelu u Beogradu kako nastoji prodati tzv. prljavu bombu teroristima, on prepozna jednog od agenta, ubija ga i bježi, a Renner ga slijedi te ranjava u nogu. Ovaj ipak uspijeva pobjeći, dok Rener u akciji pada u nesvijest. U međuvremenu, čitavu operaciju promatra Vivi Delay (Amber Heard), koju je osobno postavio direktor CIA-e da uhiti Vuka. Ona misli da je Renner, iako nesvjestan toga, ipak uspio vidjeti lice Vuka.

Turist, Nova TV u 22:30h
Frank (Johnny Depp), muškarac slomljenog srca susreće Elisu (Angelina Jolie), nevjerojatnu ženu koja ga nije upoznala slučajno. Uz prekrasne krajolike nevjerojatno lijepe Venecije, Frank će pokušati osvojiti Elisu, ali će se uskoro pronaći u mreži pravih intriga i opasnosti...

Crveni ugao, HTV 2 u 22:34h
Jack Moore (Richard Gere), bogati američki konzultant na poslovnom putu u Kini, pokušava dogovoriti jedan od najunosnijih medijskih poslova svih vremena između SAD-a i Kine - prijenos američkih televizija u Kinu, najveće svjetsko tržište. No kada se nakon večeri u jednom od kineskih noćnih klubova probudi u svome krevetu pored trupla lijepe manekenke s kojom je prethodnu noć otišao, njegov posjet Kini pretvori se u noćnu moru. Jack je optužen za brutalno ubojstvo mlade djevojke, za koju se ispostavi da je kćer visoko pozicioniranog kineskog generala. Uz pomoć dodijeljene mu odvjetnice Shen Yuelin (Bai Ling), započinje tešku pravnu bitku protiv represivnog i oštrog sustava čiji sudski procesi ni po čemu ne nalikuju onima na Zapadu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala