Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijere serija Trust i Barry na kanalu HBO
Nove serije na HBO GO stižu 26. ožujka, nakon čega će svaki tjedan stići nova epizoda

Premijere serija "Trust" i "Barry" na kanalu HBO

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje premijere novih serija Trust i Barry, koje na HBO GO stižu 26. ožujka, nakon čega će svakog ponedjeljka u ponudu dolaziti po jedna nova epizoda.

Premijera serije Barry na HBO kanalu će biti 26. ožujka u 21.30 h, dok će se po jedna nova epizoda emitirati svakog ponedjeljka u istom terminu.

Ova crna komedija kroz osam epizoda prati depresivnog, jeftinog plaćenog ubojicu sa Srednjeg zapada (Bill Hader) koji se zaljubi u glumu radeći na jednom poslu u L. A.-u. Barryjev menadžer, Fuches, iznajmi Barryja izrazito nasilnoj čečenskoj mafiji u Los Angelesu, predvođenoj Goranom Pazarom (Glenn Fleshler), te njegovoj desnoj ruci, NoHo Hanku (Anthony Carrigan). Barryjeva je meta ambiciozni glumac u ljubavnoj vezi s Pazarovom suprugom. Barry slijedi „metu“ do glumačke škole u kojoj predaje omiljeni profesor / guru Gene Cousineau, a Barryja odmah privuče skupina studenata glume, osobito Sally (Sarah Goldberg). Barry želi započeti novi život u ovoj zajednici optimističnih ljudi željnih znanja, no njegova ga kriminalna prošlost neće pustiti da ode. Može li pronaći način da uravnoteži dva svijeta?

Osim toga što igra glavnu ulogu u seriji, Bill Hader se u nekoliko epizoda prvi put okušao i kao redatelj, zajedno sa koautorom Alecom Bergom (Silicijska dolina). Njih dvojica su istovremeno izvršni producenti i scenaristi serije.

Serija Trust će na HBO kanalu premijeru imati 30. ožujka u 21.00 h, dok će se po jedna nova epizoda ove desetodjelne drame inspirirane istinitim događajima emitirati svakog petka u istom terminu.

Jedan od izvršnih producenata serije je oskarovac Danny Boyle (Milijunaš s ulice, Trainspotting), koji je ujedno i režirao određene epizode, a među glavnim glumcima su hollywoodske zvijezde Donald Sutherland (dobitnik Oscara za životno djelo), Hilary Swank (dobitnica dva Oscara za filmove Dečki ne plaču i Djevojka od milijun dolara) i Brendan Fraser (Mumija, Fatalna nesreća).

Serija Trust govori o Johnu Paulu Gettyju III., nasljedniku Gettyjeva naftnog bogatstva. Radnja se događa 1973. godine, kada je u Rimu otet mladi Getty, a njegovi mafijaški otimači računaju na višemilijunsku otkupninu. Na kraju krajeva, koja bogata obitelj ne bi platila za povratak voljene osobe? Trust prikazuje mračnu noćnu moru mladića u rukama otmičara koji ne shvaćaju zašto nitko ništa ne poduzima da im vrate svog zarobljenika. Talijanska policija smatra da je u pitanju psina i odbija istraživati. Paulov je otac izgubljen u heroinskoj omaglici u Londonu i ne javlja se na telefon. Paulov djed – vjerojatno najbogatiji čovjek na svijetu – zatvorio se u tudorsku palaču na engleskom ladanju, okružen s pet ljubavnica i lavom ljubimcem. Zauzet je. Samo Paulova majka pregovara sa sve očajnijim otmičarima, ali problem je u tome što je ona švorc.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala