Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 16.3.
Iz večerašnjeg programa, osim zanimljivih filmova, izdvajamo novu sezonu serije"Ubojstvo u Walesu" i boksački meč naše Ivane Habazin

TV Preporuke dana - Petak 16.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16.3.

SERIJE / EMISIJE

Večernjakova ruža - dodjela medijskih nagrada za 2017. godinu, HTV 2 u 20h
Izravno iz Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu pratite dodjelu prestižne medijske nagrade Večernjakova ruža. Uoči samog prijenosa javljamo se i s crvenog tepiha na kojem ćemo se prisjetiti povijesti ove nagrade ali i razgovarati s nekima od nominiranih. I ove će se godine dodijeliti Ruže u sedam kategorija: TV emisija godine, Radijska emisija godine, Glazbenik godine, Novo lice godine, Televizijsko glumačko ostvarenje godine, Televizijska te Radijska osoba godine.

Ubojstvo u Walesu, HTV 2 u 21:17h
Druga sezona ove napete dramske serije nastavlja se s četiri nova slučaja koja se protežu kroz pet napetih epizoda. U prvoj epizodi Tom Mathias se vraća na posao nakon što je požar ugrozio život majke i djeteta. Vrhunac prve sezone serije "Ubojstvo u Walesu" bio je krvav, a budućnost višeg inspektora Toma Mathiasa visi o niti. Nekoliko tjedana poslije naš se izmučeni inspektor mora vratiti na prve crte nakon što je podmetnut požar na zabačenom imanju, a majka i dijete bore se za život. Mathias i njegova partnerica inspektorica Mared Rhys ulaze u svijet propadajućih imanja i davnih zavada. Morat će smognuti i zadnje atome snage kako bi riješili ovaj uznemirujući slučaj.

Snaha, Nova TV u 21:25h
Senem je nervozna što primjeti Dilara koja također skriva tajnu. Džan dolazi Sureji te ju želi nagovoriti na zajednički nastup. Begum u kuhinji vidi gužvu te shvati kako je Esma sve organizirala. Faruk dovodi Emira kući te se iznenadi prizorom. Sureja shvati kako ju je Esma prevarila. Dilara i Sureja odlaze na Džanov koncert. Popiju koju čašu previše te se Sureja požali kako misli da nikada neće moći imati djece. Adem traži Dilaru, no Rejhan govori kako ne zna gdje je. Faruk vidi Džana i Sureju te u njemu proradi ljubomora, no Sureja mu ispriča što je doživjela od Begum. On ju smiri. Odvezu Dilaru kući što se ne svidi Ademu koji ju grubo gurne te ona padne. Sureja susretne Esmu dok polupijana izlazi iz sobe.

Boks: Ivana Habazin Vs. Elena Sikmashvili, RTL u 22:40h
RTL donosi meč u kojem najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin kreće u osvajanje svjetske titule prema IBO-u. Na priredbi „Boxing Explosion – Europe Vs. Africa“, koja se održava u Beču, Ivana će se susresti s Gruzijkom Elenom Sikmashvili.

FILMOVI

Wolverine, RTL u 20h
Smješten nekoliko godina nakon događaja iz film "X-Men: The Last Stand" film nam donosi priču o Wolverinovim avanturama u Japanu. Nakon suočavanja sa svojim psihičkim i fizičkim ograničenjima i unutrašnje borbe sa svojom besmrtnošću, Wolverine će postati snažniji no ikad.

Cafe Society, HTV 1 u 20:05h
Priča smještena u tridesete godine prošlog stoljeća kada Bobby Dorfman (Jesse Eisenberg) odlazi u Los Angeles kako bi se zaposlio u filmskoj industriji gdje je njegov ujak Phil (Steve Carell) iznimno utjecajan agent. Bobby se ubrzo zaljubljuje u djevojku (Kristen Stewart) koja ima dečka, a on ne zna da je taj dečko zapravo njegov ujak Phil.

Nuspojave, HTV 2 u 23:44h
Provokativni triler o Emily i Martinu (Rooney Mara i Channing Tatum), uspješnom njujorškom paru čiji se svijet drastično promijeni kad novi lijek kojeg je Emily dao njen psihijatar (Jude Law) za liječenje depresije prouzroči katastrofalne nuspojave.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala