Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi serijal „Neobičan planet“ o zemlji kakvu još niste vidjeli!
Serijal čiji će voditelj biti glumac Will Smith, redefinirat će povijesne, prirodne i znanstvene žanrove epskim putovanjem koje je snimano u 45 zemalja, ali i u svemiru

Novi serijal „Neobičan planet“ o zemlji kakvu još niste vidjeli!

Neobičan planet nevjerojatna je priča o Zemlji, našem zanimljivo strukturiranom i skladnom planetu, te otkriva zašto je toliko poseban i pun života u surovoj kozmičkoj areni koja nam je i dalje većinski nepoznata. U središtu je emisije elitna skupina astronauta koja Zemlju vidi u većem kontekstu. Pružaju jedinstvene perspektive i dočaravaju osobna iskustva našeg planeta iz svemira. „Neobičan planet“ zasigurno će biti uzbudljivo i nevjerojatno putovanje diljem Zemlje i izvan nje koje će potvrditi da je „kod kuće zaista najljepše“. Ovaj inspirativni serijal čiji će voditelj biti svjetski popularan glumac Will Smith, premijerno će biti prikazan 25. ožujka u 20:55 na National Geographicu. Will Smith će tako voditi gledatelje na epsko putovanje diljem planeta ali i u svemir.

Redatelj serijala je za Oscar nominirani Darren Aronofsky (Majka!, Crni labud, Rekvijem za snove), a producentica je nagrađivana Jane Root (America: The Story of UsOsamdesete).

 

„Združivanjem neusporedive globalne, gotovo astronomske, prepoznatljivosti Willa Smitha s našim astronautskim superzvijezdama za koje riječ „astronomski“ nema preneseno značenje, ispričat ćemo priču o složenostima našeg planeta“, rekao je Tim Pastore, predsjednik izvornog programiranja i produkcije u National Geographicu. „Pomoću specifičnog pripovijedanja Aronofskog i Root, Neobičan planet bit će nevjerojatna vizualna poslastica koja će publiku voditi od onog mikroskopskog ka onom kozmičkom i tako pružiti dosad neviđeni doživljaj našeg planeta.“ 

Uz karizmu Willa Smitha, te jedinstvenim uvidom i emocijama koje u priču dodaju i astronauti serijala Neobičan planet otkriva se dramatičan znanstveni sadržaj, koji prikazuje nastanak, razvoj i opstanak života na Zemlji. Njihova su osobna iskustva portali za ključne teme koje serija istražuje, uključujući i nastanak života, smrt, životnu silu, kozmičko nasilje, ljudsku inteligenciju, žrtvu, teraformiranje i još mnogo toga.  Neki od astronauta koji će se pojaviti su:

Chris Hadfield – prvi kanadski astronaut koji je zapovijedao Međunarodnom svemirskom postajom i jedini Kanađanin koji se ukrcao u rusku svemirsku postaju Mir dok je bila u orbiti. Napustio je Zemlju triput i proveo je ukupno 166 dana u svemiru. 

Jeff Hoffman – s prijeđenih 35 milijuna kilometara u svemiru, astronom i bivši astronaut rođen u Brooklynu u svemir je letio pet puta, od kojih je jedan bio prva misija do svemirskog teleskopa Hubble.

Mae Jemison – bivša astronautkinja nedavno je proslavila 25. godišnjicu svoje misije u svemirskom brodu Endeavour. Tako se upisala u povijest kao prva Afroamerikanka u svemiru. 

Mike Massimino – bivši astronaut koji je sudjelovao u dvije svemirske misije čiji je cilj bio popravak svemirskog teleskopa Hubble. Ujedno je i prva osoba koja je iz svemira nešto objavila na Twitteru.

Nicole Stott – poznata i kao „umjetnička astronautkinja“, bivša je astronautkinja i roniteljica, ali i prva osoba koja je slikala u svemiru. Provela je 104 dana u svemiru i gotovo tri tjedna u podmorskom laboratoriju Aquarius. 

Peggy Whitson – astronautkinja koja je nedavno završila svoje treće putovanje u svemir i tako postavila novi rekord NASA-e za najviše dana provedeno u svemiru — njih čak 665.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala