Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 9.3.
Večeras vas na mailm ekranim očekuju zanimljive serije i filmovi, od kojih izdvajamo čak dva filma sa Saoirse Ronan

TV Preporuke dana - Petak 9.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 9.3.

SERIJE

Čista ljubav, Nova TV u 20:15h
Vera pristaje ostati kod Jasne u kući i govori joj da ima nedovršenog posla iz prošlosti s Editom. Blaž i Dina prijateljski prekidaju te Blaž dobiva ideju kako pomoći Profesoru. Govori Štefu da će prekinuti sa Dinom, ako on vrati Profesoru posao. Helena odlazi moliti Branku za pomoć. Ona pristaje zbog Maše te uspije nagovoriti Tomu da prihvati Helenin prijedlog - Sonja odlazi, a Helena dolazi na njeno mjesto. Nekoliko dana nakon što se Helena uselila k Tomi, odnos između njih je i dalje hladan. No, kada socijalna radnica najavi svoj posjet, shvaćaju kako moraju glumiti skladan bračni par. Sonja živi kod Jasne, tužna zbog rastanka s Tomom. Istovremeno, shvaća kako se Verino zdravlje pogoršalo. Edita, uznemirena zbog selidbe, odlazi kod Jasne i tamo se nađe licem u lice s Verom. Vera joj skoro prizna svoju mračnu tajnu, no u zadnji čas joj pozli i ne uspije reći.

Laži mi, Doma TV u 21:30h
Dva agenta Domovinske sigurnosti dolaze u urede Lightman Groupa kako bi pokazali novi ručni poligraf. Cal ga odmah odbija i dokazuje njegovu nepouzdanost time što je privlačna recepcionistica postavljala pitanja umjesto agenta. Iznenada se pokazuje da subjekt laže tijekom kontrolnih pitanja. Sama prisutnost žene uzrokovala je seksualnu uzbuđenost subjekta, a stroj je to detektirao kao krivnju i pokazao lažno pozitivan rezultat. Cal samozadovoljno odlazi govoreći agentima kako bi trebali trošiti novac na proučavanje ljudskog lica i njegovih 10.000 mogućih izraza. Cal odlazi u Fort Mead gdje je vojnikinja optužila svog zapovjednika za seksualno napastovanje. Želi da Gillian pođe s njim, no ona ima drugi slučaj. Nagovara Cala da povede Torres koja se pokazala kao prirodni talent u polju detektiranja obmana. Calu se ne sviđa što nije upoznata sa znanošću i što se oslanja samo na instinkt, ali nevoljko je povede nakon što točno prepozna tri mikroizraza u jednoj petnaestini sekunde.

Ray Donovan, HTV 2 u 21:37h
Ray se udaljava od obitelji i od Ezre, njegov novi slavni klijent nitko je i ništa s jeftinim ukusom. No na pogrebu bliskoga prijatelja bogata obitelj moli Raya da oslobodi njihovog otetog sina i on se nađe u potpuno novoj klasi ljudi. Umirovljeni Mickey nailazi na novih pothvat. Ray joj nije oprostio i Bridget ju je odbacila i Abby na ulicama Los Angelesa upoznaje novoga prijatelja. Bunchy vodi boksački klub i to mu daje samopouzdanje na određenim područjima, no kad mora naplatiti članarinu zastrašujućoj trupi hrvača, izgubi hrabrost.

FILMOVI

Drakula: Neispričana priča, RTL u 20h
Ljubav prema najbližima, teška pozicija tijekom turskih osvajanja te odluka koju je morao donijeti glavne su teme ovog atraktivnog filma s odličnom glumačkom postavom koji donosi potpuno nove detalje o životu popularnog književnog lika oko kojeg se i danas lome koplja da li je zaista postojao ili je samo plod mašte Brama Stokera. 

Hanna, HTV 1 u 20:05h
Živeći potpuno različito od ostalih djevojaka njezine dobi, Hanna je odgajana i trenirana samo za jedan cilj: da postane savršena ubojica. Uskoro će Hannu njezin otac pod krinkom poslati na tajnu misiju zbog koje će proputovati gotovo čitavu Europu, istovremeno se skrivajući od misterioznih agenata koje je poslala nemilosrdna agentica CIA-e koja skriva vlastite tajne. Dok se približava svom cilju, Hanna će spoznati nevjerojatna otkrića o vlastitom postojanju i naići na pitanja o svojoj ljudskosti...

Gola istina, Nova TV u 22:30h
Abby Richter (Katherine Heigl) je producentica jutarnje televizijske emisije čija je potraga za gospodinom Savršenim rezultirala time da je i dalje sama. No Abby ce doživjeti grubo otrežnjenje kad se njezini šefovi udruže s Mikeom Chadwayom (Gerard Butler), osebujnom ličnošću s lokalne televizije koji ce otkriti golu istinu o tome čime se vode muškarci i žene u potrazi za „boljom polovicom".

Byzantium, HTV 2 u 22:32h
Dvije misteriozne žene traže utočište u napuštenom obalnom ljetovalištu. Clara upoznaje Noela koji će je ugostiti u svom odmorištu imena Byzantium. Školarka Eleonor će se sprijateljiti s Frankom kojemu će priznati svoju smrtonosnu tajnu. Naime, njih dvije su rođene prije 200 godina i preživljavaju pijući ljudsku krv. Dok se širi istina o njima, njihova ih prošlost nemilo sustiže.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala