Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čak šestero novih kandidata sinoć je ušlo u BB kuću!
Stanari su napokon odabrali kandidata koji će im se pridružiti u glavnom dijelu kuće, no ni tajna kuća više nije prazna

Čak šestero novih kandidata sinoć je ušlo u BB kuću!

U najuzbudljivijoj emisiji uživo u ovoj sezoni, otkrivena su brojna iznenađenja!

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu napetu večer prepunu uzbuđenja!

Prvo iznenađenje uslijedilo je nedugo nakon početka emisije kada je Antonija podsjetila gledatelje kako je vrijeme da u kuću uđe kandidat kojeg su odabrali sami stanari na temelju poslanih videozapisa. Stanari su odabrali 19-godišnjeg Luciana Plazibata iz Solina.

Nakon veselja, stanare je dočekala i loša vijest - Antonija se po prvi put javila kandidatima i obzanila im kako Nikola večeras zauvijek napušta show.

No gledatelje je dočekalo još jedno veliko iznenađenje večeri - osim što su kandidati odabrali svog favorita za ulazak u kuću, isto je učinio i Big Brother, i to čak njih petero! Karla Jakelić, Marin Novaković, Ana-Marija Brdek, Ana Krištof i Nikola Sedlar novi su stanari tajne kuće!

Da ove večeri uistinu nema kraja iznenađenjima, pokazao je Bigi opet, pozvavši novog stanara Luciana u ispovjedaonicu gdje mu je priopćio da mora izabrati stanara čije će mjesto zauzeti. Nakon što je Luciano odabrao Tomislava, Big Brother je Tomi priopćio kako ima jednu minutu da se pozdravi sa stanarima i potpuno nenadano pridruži Antoniji u studiju, koja mu je ipak otkrila kako ne ide kući, već će se pridružiti novim stanarima u tajnoj kući!

Za kraj uzbudljive večeri, uslijedile su nominacije, a stanari s najviše glasova su Dubravka, Ljiljana, Anezi i Bojan, dok su Ana i Luka Rok nominirani izravno!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala